Horoszkópelemzés SNI gyermeknek

4 990 Ft

Egyéni elemzés SNI gyermeknek tanácsadással. Gyermek horoszkóp

Megmutatom, hogy SNI kicsimből, és a tiedből hogyan lehet a legtöbbet kihozni az asztrológia segítségével!
Természetesen a genetikai kódok teljesen át nem írhatóak, de tudatos életmódi változtatásokkal pontosan arra a területre tudjuk helyezni a hangsúlyt, ahol gyermekünk kiválósága egyértelművé válhat. Egy mindent meghatározó, alapokat feltáró elemzést készítek Neked. A részletekről lejjebb olvashatsz.

Leírás

Asztrológiai kódok és az általuk mutatott lehetőségek

Még ha tudjuk is, nincs más, akit a világon jobban szeretnénk nála, komoly aggodalom gyötörheti a szülőket: vajon milyen sors vár a kicsire? Minden gyermek egyedi, igazi kincs. No, de ezt rendkívül nehéz elhinni, ha valami komoly testi vagy értelmi fogyatékossággal születik SNI kicsim. 

Sokszor már az a tudat is elég a szülőnek, hogy gyermeke képes lesz-e megtanulni beszélni, vagy ülni, járni fog-e valaha is?

Bármilyen gyermeket is hoztál a világra, a születése pillanatának elemzéséből meglátható:

merre lehet érdemes terelgetni, miben lesz biztosan ügyes, és mi az, amit kell fejleszteni, de hiú ábrándokat nem érdemes ápolni vele kapcsolatban.

Ha tudja az ember, milyen helyzettel, milyen életsorssal áll szemben, nem fut felesleges köröket, hanem a lehetőségek maximális kihasználására fordíthatja energiáit.

Megmutatom, hogy ő éppoly csodálatos, mint bármely más tipikus fejlődésű vagy SNI gyermek.

Szívesen dolgozunk együtt orvosotokkal. Tanácsaimmal soha nem vétózom meg kezelését, semmilyen módon. Inkább olyan életmódi javaslatokat keresünk, amiket a kezelési idők rövidsége miatt úgysem tudnál átbeszélni vele.

Tanácsaink mindig olyan életmódi javaslatok a gyermek horoszkópja alapján, ami speciálisan az ő életében tudnak működni. Ezek időnként eltérnek az általánosan egészségesnek tartott szokásoktól, hiszen az egyéni érzékenységek meghatározzák, éppen neki mi az egészséges.

A MIRON program tanácsadóival történő konzultációt követően írom meg gyermekedről az asztrológiai elemzést. Ez azt fogja jelenteni, hogy a tudomány mai állása és az életútja által adott feladatok és lehetőségek mérlegelése után adok tanácsot.

Tanácsaim igény szerint kiterjedhetnek a táplálkozástól kezdve a napi rutinon át a javasolt fejlesztésekig. 

Mivel gyermeked állapota nagymértékben függ a TE jóllétedtől is, így érdemes egy Amit tudok és amit nem tudok önmagamról – elemzést is készíttetned. 

Facebook oldalunkon is érdemes körülnézned.

A Youtube-on a MIRON program szülőfejlesztés lejátszási listát ajánlom. Abból is a legfontosabb számodra ez a videó lehet:

Share Button

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horoszkópelemzés SNI gyermeknek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük