Neptunusz az asc-en

Sorsdöntő évek – ahogy tényleg tudsz teremteni 2. rész

Sorsdöntő évek – ahogy tényleg tudsz teremteni 2. rész

Sokan vágynak arra, hogy teremteni tudjanak. Jó módszerből is akad bőven (elvileg). Aztán meg az ember csalódottan mérgelődik, elfordul az ezoterikus úttól vagy feladja Istennel való kapcsolatát, esetleg önostorozásba kezd. Pedig a jó módszerből csak felületes infókat kapott, akár könyvek tucatjából is (mindenki azt tudja átadni, amit ő maga is megtanult), és valójában senki sem hibás. Egyszerűen a Teremtés egy jóval összetettebb dolog, bármily egyszerű, s alig egy perc is elég hozzá. Ebben a részben a teremtés 5 fő összetevőjének egyik szegmensét, a sorsdöntő éveket fogom kicsit érthetőbbé tenni.

Köszönöm a gondolatokat Zsuzsanna Budapestnek, amiket a A sors Istennői című könyvében 2004-ben közzétett. Általa világosodott meg bennem a RITMUS, s hogy ezek az időszakok mennyire befolyásolják az elérhető JÖVŐT.

Annak ellenére, hogy mindannyian társteremtők vagyunk, nem tudunk bármikor változtatni a sorsunkon. Mindannyian egy hatalmas gépezet apró, de egyenlően fontos részei vagyunk. Állandó jelenléttel, odafigyelő tudatossággal magunk is felfedezhetjük, mikor van itt a lehetőség a változtatásra.

Azon túl, hogy a Tízmilliószoros napok esélyt adnak a teremtésre, vagy a Telihold – Szuperhold elősegít bizonyos folyamatokat, amikről itt olvashatsz, mégis van, amit nem lehet bármikor elérni.

Magát a teremtést el lehet indítani egy megfelelő időminőségben, de az eredmény csak akkor tud elérni, amikor annak is itt az ideje.
Az általános lehetőségekről, hogy mikor mit érdemes várni a linken lévő táblázatban olvashatod. ZBudapest táblázata útmutatóként szolgálhat, mikor mire kell és érdemes hangsúlyt fektetni.

Én itt most egy gyakorlati példával szeretném megmutatni neked, hogy is működik ez. Kifejezetten egy planéta életemben haladásának jelentőségét mutatom be. Természetesen ezt a mellékelt táblázatban szereplő minden egyes életkorra le lehet vezetni. Ehhez érdemes lehet asztrológus segítségét kérni, mert mindenkinél másabb életkorban történik ez, a megadottól 1-2 év eltérés is lehetséges!

Írj nekem, szívesen segítek!

Az itt olvasható még mindig nem asztrológia, bár ha kicsit konyítasz hozzá, jobban fogod érteni. Szeretném kihangsúlyozni, hogy az asztrológia csak megmutatja, s nem meghatározza az illető sorsát. Ennek a fantasztikus szerkezetnek, amiben élünk, csak egy használati útmutatója, hasonlóan a tarot kártyához vagy más, egyéb útmutató lehetőséghez.

0 év

Neptunusz ascendens együttállás

A születési horoszkópomban a Neptunusz az ascendensemen állt. Így ez mindig, minden helyzetben megmutatja, mily nagy mértékben határoz meg engem a magasabb rendű szeretet, a mindent átölelő egység érzése (alacsonyabb szinten ez jelezhetne drogozásra való hajlamot, vagy szélhámosságot is.

A bolygók analógiáiról itt olvashattok bővebben. 
Minden esetre ez minden olyat mutat, ami nem földi, nem megfogható, egy állandó elvágyódás a hétköznapi fizikai dolgoktól a feltétel nélküli szeretet irányába.

27-29 éves kor között: Neptunusz szextilben önmagával

7 év együttélés után párom megkérte a kezemet. Össze is házasodtunk a 9. évben. Ez az én feladása, egy magasabb rendű “MI” kialakítása (ami a Neptunusznak nagyon fontos).

41-43 éves kor között: Neptunusz quadrátban önmagával

Megszületett Nimród és Miron, akik igencsak elősegítették a nézőpontváltást bennem. Megszületett általuk a MIRON holisztikus életmód program is.

55 évesen, majd 2027-ben: a Neptunusz trigonban önmagával

Új vágyak, új gyútópont, ahogy Zs. Budapest is írja. Nagyobb közösségi szerep, felvirágzó karrier, nagyobb függetlenség.

Ezek szerint a Neptunusz elősegíti, hogy 55 éves koromra írjak egy könyvet a szeretet általam megélt formáiról. De az is egy megvalósítható cél e szerint, hogy jelentős mennyiségű családnak tudjunk segíteni a MIRON program által szeretni azt, akit nem egyszerű szeretni. Erre érdemes fókuszálni, mert ezt tudja elhozni a jövő.

Az, hogy a különböző planéták milyen lehetőséget mikorra mutatnak megírom, ha kéred.

A következő részben leírom, hogyan lehet a TUDATOSSÁGOT  és az ÉRZELMEKET céljaink szolgálatába állítani.

…hogy tényleg tudj teremteni!

Az előző részben a REZGÉSSZINTEK JELENTŐSÉGÉRŐL és a VÁLASZTÁSI PONTOKról olvashattál.

Köszönöm szépen Achentielnek az ösztönzést és támogatást!

Ha szeretnéd tudni, Neked mikor mit hozhat el a jövő, írj nekem itt.
Szeretettel: Derita mNemos

Olvasd el a teljes megértéshez az Ahogyan tényleg tudsz teremteni sorozatom összes eddig megjelent részeit itt:

A teremtés 5 összetevője

Sorsdöntő évek

Tudatosan/ösztönösen

Érzelmek és örökség

Mindennapi teremtés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük