Sorsfordító Hold – a Telihold és a Szuperhold energiái

Sorfordító Hold

A Hold az érzelmeink, testünk vize, ennek a víznek a minőségi jelzője. Megmutatja gondoskodási képességünket, ösztöneink működését. Azt, hogy milyen a viszonyunk az anyasághoz és a feleség fogalmához (nőként és férfiként egyaránt). Nők esetén a Holdnak nagy szerepe van az egyéniség alakulásában is. Az agapé, vagyis az önzetlen, akaraton alapuló önfeláldozó szeretet kifejeződése a horoszkópon belül. A Holdhoz tartozó szimbólumokat itt találhatod.

Telihold

A Telihold idején a Nap és a Hold szemben állnak egymással. Ez az a holdfázis, amikor a Nap teljes mértékben, zavartalanul világítja meg a Holdat. Más holdfázisok idején a Föld áll kettejük közé, “C” vagy “D” betűt árnyékolva a Hold felszínén.

Amikor kedvező időjárási feltételek adódnak, egy-egy egyszerű Telihold is nagyobb fénnyel, nagyobb holdtányérral világíthatja meg a Földet.

Telihold idején mindenki feszültebb, sokaknak alvászavara van, s a kisbabák is nyugtalanabbul alszanak, akár éjjel, akár nappal is pihennének. Ilyenkor könnyebben feltörnek a rémálmok, és gyakran fáradtan, kialvatlanul ébrednek az erre érzékenyek.

Mégis kihasználhatjuk a Hold energiáit, akár minden hónapban elősegíthetjük életünk pozitívabb irányba terelésére! Itt található egy fohász, amivel minden hónapban egyre erősebbé teheted önmagadat!

Fotó: Pinterest

Szuperhold

Csillagászati értelemben ez annyit tesz, hogy a Hold
mintegy 50 ezer kilométerrel közelebb van a Földhöz, mint a földtávolpont esetén. Ez kedvező időjárási viszonyok esetén, gyönyörű, hatalmas Holdat mutat az égen. Ez minden évben különböző számban, mégis nagyságrendileg ugyanazokon a napokon fordulhat elő.

Sokszor fordul elő különféle sajtóorgánumokban, hogy szuperholdnak neveznek olyan teliholdat is, amely nincs pontosan földközelpontban, csak nagyobbnak látszik. Ilyenkor a Hold persze a “klasszikus” szabály szerint csak majdnem szuper. Ennek ellenére a szimbólumok világában igencsak nagy jelentősséggel bíró jelenségről van szó.

A Szuperhold és a Telihold felhozza a mélyből, s felnagyítja mindazt, ami bennünk létezik a Hold szimbolikájából. Ez által lehetővé téve az önmagunkkal szembesülést és az önmagunk megismerését.

Minél jobban ismerjük magunkat, annál tudatosabban vagyunk képesek irányítani ösztöneinket, annál inkább képesek vagyunk alakítani sorsunkat. Érzelem irányította lények vagyunk. Tudattalanunk, isteni részünk érzelmeink által képes befolyásolni minket, s az Egész szempontjából a szükséges irányba terelni bennünket.
Az érzelmi impulzust megkapjuk, ugyanakkor mi saját magunk döntjük el, hogy mely szinten élünk az impulzus által megkívánt lehetőséggel. Egy-egy ilyen döntésünk új pályára terel bennünket. Mi magunk választjuk ki, hogy egy fejlettebb, a teremtésben öntudatos vagy inkább sodródásra alkalmat adó út legyen-e a miénk?

Egy Szuperhold esetén mindez a szokottnál is nagyobb jelentőséggel bír.
A döntést meghozhatjuk tudatosan is (bár ehhez már nagyon fejlett embernek kell lennünk), inkább jellemző, hogy a rezgésszintünk határozza meg, mely út lesz végül is a jövőnk.
Könnyen elfogadható, hogy egy magasabb rezgésszint mellett, akaratlanul is egy fokozottabb, nagyobb önállósággal párosuló, számunkra kedvezőbb teremtést tudunk megvalósítani.

Hogy is működik pontosan a rezgésszintünk és a teremtési képességünk?

Erre a linkre kattintva olvashatsz a rezgésszint és teremtés összefüggéseiről.

Itt pedig a rezgésszint mindennapi emelésének gyakorlati lépéseit találhatod.

Jusson eszedbe:

Nem mindegy, hogy
a valóságod által meghatározott létben sodródsz
vagy
te teremted a valóságodat!

Sok szeretettel: Derita mNemos

A Holdjel és a szex vonatkozásait itt találod ezen a linken

A testbeszéd megfigyelése az egyik legfontosabb holdi tevékenység. Itt olvashatod, Te mennyire vagy képes ennek megtanulására!

Telihold időpontok 2020-ban

2020. január 10. péntek 20:21 Rák

2020. február 9. vasárnap 08:33 Oroszlán

2020. március 9. hétfő 18:48 Szűz

2020. április 8. szerda 03:35 Mérleg

2020. május 7. csütörtök 12:45 Skorpió

2020. június 5. péntek 20:20 Nyilas

2020. július 5. vasárnap 05:44 Bak

2020. augusztus 3. hétfő 16:50 Vízöntő

2020. szeptember 2. szerda 07:22 Halak

2020. október 1. csütörtök 23:05 Kos

2020. október 31. szombat 15:49 Bika

2020. november 30. hétfő 10:30 Ikrek

2020. december 30. szerda 04:28 Rák

Foto: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük