Segítők az önismeret útján – jósok, terapeuták, családtagok

Segítők az önismeret útján?

Tapasztalati felismerések: mester, jós, asztrológus, barátok, barátnők, szülők, bárki, ÉN VAGYOK

Lejárt a mesterek korszaka. A tudás szét van osztva, ezért szükséges az együttműködés, másokra és magunkra való odafigyelés. Odafigyelés, nem csak nézés. Mindenki saját maga mestere és tanítványa egyben.

Tapasztalataim és eddigi tudásom alapján a megfigyelésem, hogy a mesterek, a jósok, az asztrológusok sokat segítenek, elismerem, bár egy idő után gátolják a valódi önmagad megtalálását. Miért? Mert szinte minden esetben láttam, hogy belevetítik a jóslásba, a képletekbe, a tanácsokba a még nem tisztázott és rendezetlen saját érzelmi tudattalan, és érzelmi nem tudatos (transzgenerációs) mintáikat. Nevezetesen, mikor olyan téma kerül elő — miközben „jó szándékkal” akarna segíteni a jós, az asztrológus, a mester — ami nincs rendezve a tudat alattijukban, akkor teljesen félrevisznek Téged.

A barátok, a barátnők, a szülők és bárki tanácsánál is ez a helyzet. Irigységük, rosszindulatuk, bosszújuk, stb. általában feléled, mikor megérzik, hogy boldogság vár rád. Saját tudattalan rendezetlen érzelmi viselkedésmintáikat akarják beléd vetíteni. Olyan tanácsot adnak majd, ami gátolni akarja a boldogságod elérését. Egy idő után csak akkor éred el magad, mikor sikerült elérned a szíved-lelked, figyeled a jeleket helyesen, és csendben hallod meg saját szerető lelked hangját, ami ugyan azon a hangon szólal meg, mint amin azelőtt gondolkodtál, bár a lelked már a helyére viszi az életed, gond-olkozás helyett.

Néha, a lélek is eltéved picit, ezért kell kérni az égiek segítségét is a csendben, akik fentről jobban átlátják a dolgokat, és a kicsit eltévelyedő lélekrészednek is segítenek.

Míg végül tisztán látod, hogy merre menj, kit szeretsz igazán, és bátor leszel, ki tudod mondani, ez már ÉN VAGYOK.

Professzor Bókkon István 

Ez is érdekelhet:

Emberlelkek rovat – professzor Bókkon István írásai, gondolatai, filmajánlója

Epigenetika és emlékezés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük