Rozetta – Hogyan találhatunk vissza?

Hogyan lehet vissza találni egymáshoz egy kihűlt kapcsolatban?

Egy hosszútávú párkapcsolat a legritkább esetben csupa álom és boldogság. Egy jó kapcsolatért napi szinten meg kell dolgozni. Ha ezt elmulasztja az ember, vagy ez valamiért akadályozott, akkor jön, hogy beléphet egy harmadik. Vajon hány pár próbálja meg újra? Hányan teszik félre sérelmeiket, és akarnak vissza találni egymáshoz?

Ebben az esetben éppen a mi Ikerlángos videónk volt a levél megírásának kiváltó oka. Örömmel olvastuk, hogy nemcsak Marának, de sorstársainak is reményt adtunk néhány gondolatunkkal!

A levél

Kedves Asztroangyal – Szextrológia!
 
Hallottam az Ikerlángos történeteteket. Háááát, elképedtem! Annyira hasonló az én helyzetem is!
Nekem is tudtok segíteni?
 
Azt megértettem az elemzésetekből, hogy az Ikerláng kapcsolatban az ember hiába próbál, nem tud szabadulni. Csak nagyon nagy akaraterővel képes eltávolodni. Én ezt is tettem. De nekem segítettek is.
 
14 éve élünk együtt a férjemmel. Mindig is jóbaráti viszonyunk volt. Közös érdeklődés, közös tanulmányok. A szex baromi unalmas volt, és rendkívül keveset segített a gyerekekkel. De úgy hallom, jellemző ez az elhanyagolás a férjekre.
 
Talán ezért is lettem nyitott 11 év házasság után a szerelemre. Egyszerűen majd megőrültem, hogy végre valakit NAGYON tudjak szeretni! Akartam szerelmesnek lenni. Kerestem, ki lenne erre alkalmas.
 
Meg is találtam. De ebbe meg annyira beleszerettem, minden undoksága, hűtlensége ellenére, hogy elvesztem. Kérlek, ne ítéljetek el! Bár úgy érzem, nem tennétek…Ezért is merem elmondani.
 
A férjemtől 2 gyermekem van, és a harmadik az Ikremtől lett. Nagyon nehéz most a helyzetem! Az Ikrem boldog volt, hogy nem vetettem el a gyereket, aki 99%, hogy tőle fogant, de felvállalni nem akar bennünket! Ő is hajt minden nőt, akivel találkozik, mint Mara ikre. Én mégis szeretem. Nem tudom nem szeretni.
Mondtam is neki, hogy mellettem szabadon tarthat szeretőt. Én amúgy is a szabad életet szeretem. Benne pedig egyik legvonzóbb számomra az a megfoghatatlan szabad szelleme. Csak éljünk együtt, hadd kapjak belőle többet. De nem akarja. Inkább összeköltözött egy nővel, akiről kiderült, már több, mint egy évtizede együtt vannak. De mellette egyidejűleg számtalan szeretője volt, van és lesz is.
 
A harmadik kisbaba mellett a férjem megváltozott. Sokkal figyelmesebbé vált, megkérdezi, kell-e segítenie? Talán megértette, hogy elveszíthet. Megpróbálnék érzelmileg vissza találni hozzá.
 
A kérdésem az:
Mit tehetek, hogy kordában tartsam az érzelmeimet, hogy ne menjek rá az Ikrem hiányára?
 
Hogyan lehet kitartóan szeretni azt, aki egymilliószor megbántott (a férjem) és miért szeretem azt, aki ugyanannyiszor megbántott (szeretőm)? Ez nem logikus! Értitek? A férjemre dühös vagyok, mert figyelmetlen volt éveken át. A szeretőmre meg nem, pedig ő sem törődik velem. Most akkor ez mi?!
 
Köszönöm szépen, hogy megpróbáltok segíteni:
Rozetta

Asztroangyal válaszol

A válaszainkat egy videóban ITT  fogjuk közzé tenni. Addig is gyere a Párkapcsolati SZEXtrológia csoportbaOtt felteheted a kérdéseidet, amit nyíltan felvállalsz. Ha inkognitóban szeretnél maradni, akkor kérdezz az Asztroangyal oldalon az Üzenet gomb megnyomása után. Tanácsaidat, véleményedet itt a videó alatt közzé teheted! 

Köszönjük szépen hozzászólásodat!

A VIDEÓT EZEN A LINKEN NÉZHETED MEG!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük