Revitalizálás, resurrekció, trondzsuk – LÉGY – élj!

Revitalizálás, resurrekció, trondzsuk

Pár évvel ezelőtt egy természetközeli helyen, egy asztalnál ültem és észrevettem amint a permetezett szőlőskert mentén egy csomó légy el van pusztulva a mérgezéstől. Úgy döntöttem, hogy ez egy kiváló alkalom lesz, egy experimentális gyakorlásra, a mostani kísérletem a resurrekció.

Így hát felvettem egy legyet és betértem az ottani kis házikóba. Letettem a vaskos asztalra a kis jószágot. Eltöprengtem azon, hogy Belzebub démon a legyek ura mítosz miatt, mennyire utálják az emberek ezeket a szerencsétlen jószágokat. Hát igen, az egyház szép munkát végzett az agyak átmosásában a történelem folyamán. Pedig a légy az csak egy légy, és hiába tartják őket Belzebub fejedelem hírvivőinek, attól még a legyek nem fognak ebben a hitrendszerben élni. Na de mindegy is, a lényeg, hogy szemléltem az asztalon amint a kis lábai felfele állnak és mozdulatlanul a hátán fekszik. 

Eldöntöttem, hogy segítek neki még élni. (Itt jegyzem meg, hogy ez egy fontos pont a kísérletekben. Ha valamit eldöntesz, az azt jelenti, hogy afelé fordul a figyelmed és minden energiád a döntés megvalósulását fogja szolgálni) Szóval eldöntöttem, hogy nem megpróbálkozom, hanem feltámasztom. Felvettem az asztalról és óvatosan a tenyereim közé fogtam. Elkezdtem azt a mantrát ismételgetni magamban ami minden karmát világosra tisztít és erősen összpontosítottam, hogy életerő költözzön a kis jószágba.

Körülbelül két percen át tartottam a kezemben, miközben éreztem hogy a tenyereimet szétfeszíti, valami nagyon erős fluidszerű (folyadék) anyag és mintha mocorogna benne a légy teste. Elvettem egymásról a tenyereim és láttam, hogy nem történt semmi. A légy továbbra is mozdulatlan maradt és élettelen. Úgy gondoltam, hogy talán nem bíztam eléggé a folyamatban, ezért még egyszer nekirugaszkodtam.

Elegyedtem a mantrával, éreztem a mantra körforgását a tenyereimben és már nem tudom meddig tartott eltűnt az időérzék és a tér élmény megtelt boldogsággal. Igazán szerettem azt a kis jószágot. (fontos pont: a szeretet ha nem birtokló az asztrális blokkokat felszabadítja a mezőben, így az egyén is elkezdhet jobban lélegezni. A testem jóleső borzongással libabőrözéssel reagált rá, mint most is ahogy írom ezt az engramm emléklátomást.

Fotó: Pinterest

Majd elvettem a jobb tenyerem a balról és láttam, hogy a légy mozdulatlan. De valamit éreztem és tudtam, hogy megtörtént. Ezért felvittem a kis házikóba és letettem az asztalra. Nem sokra rá (s fura módon meg sem lepődtem) a kis lény lábai elkezdtek rángatózni majd hirtelen felpattant és tovaszállt. A resurrekció megvalósult a mikrovilág szintjén egy kis mikroszívben. 

Boldog voltam.

Harangozó Viktor Szenge

∗ Értelmező szótár:

REVITALIZÁLÁS = újratöltés

RESURREKCIÓ = feltámasztás

TRONDZSUK = tibeti tudatátvitel

Érdekelhet még ez is:

Charon és én (egy különös egybeesés)

Bizalom – amikor látszólag összetört minden

Illúzió vagy valóság – amikor látszólag összetört minden

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük