MIRON progam tanácsadó – prof. Bókkon István

Nagy és sok, messze nem átlagos utat jártam be. Gyerekkorom óta a békesség hirdetése a célom. Sok jót és rosszat adtam és kaptam egyaránt, hogy értsem, mi folyik itt. Nem játszom az okosat, direkt kapcsolatban vagyok a teremtés jó és rossz oldalával, és jönnek az információk, minden részről, tudománytól kezdve a lélekig. Ezt vállaltam, nem könnyű sokszor, főleg, mikor látom a féligazságokat. Nem vagyok és nem is akarok tökéletes lenni, mert ilyen nincs, minden pont olyan, amilyen. 

Tények rólam

  • biofizikai agykutató
  • nemzetközileg ismert kutatókén dolgozom
  • a tudatalatti (képi) gondolkozás, öröklött minták (epigenetika) a fő kutatási területeim
  • 30 éve foglalkozom lelki dolgokkal. EZT kapcsolom a tudományhoz
  • számos helyen, egyetemen, és spirituális helyeken tanítok
  • teljesen új útmutatásokat adok, fúzionálva a tudomány és ezoteria eddigi eredményeit egymással  

Tapasztalatom szerint

CSAK LELKI BETEGSÉG LÉTEZIK, MINT FELADAT ÉS ÜZENET azaz a sorsfeladat mint “hiba”, ami benned van, sosem másokban.

Ne vetítsed ki másokra a saját megoldandó dolgaidat!

Ha genetikai betegséggel születtél, azt is a lélek állította eléd és környezetednek, mint feladatot. Bármi, vese, megfázás, bármi bajod van az mind lelki eredetű és a testeden át érkezik az üzenet. Sose találj kifogást, hogy az időjárás miatt vagy beteg. Meg hogy a környezetszennyezés miatt, meg hogy a koszos víz miatt, mert sok a stressz, meg kevés a pénz, mert ezeket is a lelked vállalta. Rossz a munkahelyed, fáj a nyakad már tőle, változtass, amint tudsz. Vagy menthetetlen a kapcsolatod, beteg leszel tőle, tedd rendbe magad vagy változtass. Ne kifogásokat mesélj. Ne mutogass. Nincs olyan hogy nem lelki eredetű, ha tetszik, ha nem. Jó lenne ezt végre felfogni és ebben gondolkozni, érezni, és akkor több esélyed lehet önmagad és belső békéd megtalálni.

AHOL AZ OKOKAT KELL főleg KERESNI

Előző életekből átszivárgás
• EPI/Genetika
• Anya akart-e téged
• Neveltetés, Család
• Karmikus feladat
• Itt ragadt holtlelkek, átkok, fogadalmak

Amit hiányolsz másban, nem kaptad meg, pl. gyermekként, az életben, add azt, ez a feladatod

Mikor nyafogsz, sajnálod magad, nem értenek meg téged, nem kapod, mit szeretnél, akkor a megoldás: próbáld meg te érteni a másikat, másokat, add te azt, mit hiányolsz. Ez a nagy titok. Minden, ami bánt, az benned van. Csak te létezel magadnak, tedd az ellenkezőjét annak, amit hiányolsz, nem kaptad meg, add pont azt, ez a feladatod.

Hidd el szerethető vagy. Sőt szeretni is tudsz. 

A kisgyerekkori minták, sérülések, megfelelések (bölcsőde, ovi) alapvetően, döntően meghatározzák a későbbi szociális viselkedésünket. Utáltad az óvodát? Nem mertél megszólalni? Megfelelés volt mindenhol, otthon is? Vedd észre most is ugyan azt csinálod, a munkahelyen, párkapcsotokban, mindenhol. Most se mered elmondani, mit érzel, látsz, gondolsz, tudattalanul visznek a kisgyerekkori nevelési minták. Féltél az óvodás közös játékoktól? Utolsó voltál a sorban, nem volt párod a játékoknál? Féltél elmondani, amitől félsz? Sok ilyen problémát sikerült már feloldani a családállítások során. Gyere ki az odúdból, ami még ott van benned. Keménység helyett, szerető és határozott szavakkal meséld el mindig, amit érzel, gondolsz, látsz, szeretnél. Hidd el szerethető vagy. Sőt szeretni is tudsz.

Talán egyik legfontosabb, kulcs fontosságú munkám

Falus neves professzorunk, aki ajánlotta is a 2014-es cikkem, maga írta, hogy akkor jött rá az epigenetika igazi jelentőségére, mikor olvasta a cikkem.
Bókkon I, Vas JP, Császár N. (2014) Gondolatok a szabad akaratról az epigenetika, a transzgenerációs trauma átvitel és a tudattalan folyamatok tükrében Magyar Pszichológiai Szemle, Hungarian Review of Psychology 69. 4/8. 797–819. 

Angol nyelvű bemutatkozásomat a Pszichoszamócánál olvashatjátok részletes összefoglalással, hol, mikor, kikkel dolgoztam együtt.

Tudásomat szívesen átadom

Ha itt regisztrálsz, egyedi kedvezményekre tehetsz szert. A regisztráció ingyenes, és a továbbiakban is az marad. Általa lehetőségekhez juthatsz.

A mai napig sokszor jönnek könnyek a szemembe, ami tán a belső alázat jele, mikor magam és a Teremtővel ketten vagyunk, ami egy, és kérem, hogy a Teremtésnek végre a napos oldala következzen be a Földön az emberlelkek számára.

A békesség legyen bennetek mindenkor!!

prof. Bókkon István

Ez is érdekelhet:

A Benned élő gyermek – sérült és magányos?

A hiba a múltból érkezik – mindenki magát keresi

A nagy szeretet-pösszenetek

Apám-anyám engejd szeretni – az Öidipusz és az Elektra komplexus

MIRON holisztikus életmód-program – gyermekfejlesztés epigenetikai alapokon

Fejlesztések kicsiknek

Ara Rauch – logopédia, meditáció (gyermek és felnőtt), nevelési tanácsadás

Gál Rita – humán gyermek-terápia, rajzelemzés, gyermekmeditáció

Fejlesztések nagyoknak és felnőtteknek

professzor Bókkon István – ősök mintáinak tudatosítása, kapcsolatok megértése és harmonizálása, tudományos előadások közérthetően

Szabó Emese – lovas coaching, önismeret, motiváció, lóval asszisztált tréningek

Gilján János – életmód-, párkapcsolati és szexuál coach

Varga Zsolt Myrddin – kapcsolat helyreállítása a természet és ember között

Derita mNemos – asztrológia, motiváció, párkapcsolat és életfeladat


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.