Praxis álmomban. A Hiperdimenzionális teleportáció

Praxis álmomban.
A Hiperdimenzionális teleportáció

Pár évvel ezelőtt miközben aludtam az egyik napon, az álmom kitisztult és az előtéri étkező helyiségben találtam magam. Ott helyezkedik el egy nagy tükör. Ugyanígy volt ez az álmom -ban is. Hátam mögé néztem és a tér teljesen máshogy nézett ki mint ahogy valójában van. Egyszerűen eltűnt az asztal és helyette egy régi ódon karosszék termett ott. Egy erős érzés jött, hogy beleüljek, de mikor beleültem nem úgy néztem ki mint manapság. Teljesen máshogyan, látszólag férfi voltam. Nem láttam jól az arcom, csak hogy hosszú hajam van és olyasmi öltözetben vagyok, ami trapéz nadrág és ing stb. Ami a régi korszakra jellemző.

Fotó: Pinterest

Azt tudom, hogy tudtam mit kell tennem. Tudatában voltam annak, hogy a térben a világok egymásra vannak másolva. Már úgy ültem bele az ódon karosszékbe, hogy tudtam, az egy nem pusztán időgép. Annál sokkal több, egy térhajlító és téridőgép.

Amint elkezdtem összpontosítani, a köröttem levő tér elkezdett hullámozni és amint behunytam a szemem tremort∗ és húzást éreztem a gyomromban,

soha nem tapasztalt erős búgást az agyamban és mire kinyitottam a szemem ugyanabban a szobában voltam mint amiből kiindultam de teljesen más volt a berendezése. Erre anélkül, hogy felkeltem volna a székből újra behunytam a szemem és összpontosítottam erősen, hogy a világok közül a jelenlegibe érkezhessek. S mire kinyitottam a szemem, ott voltam a jelenlegiben.

Igen ám, de amikor felkeltem a székből és a tükörben megláttam magam, az már én voltam és az öltözetem is más volt.

(Folyt. köv.)

 

∗ Értelmező szótár

TREMOR JELENTÉSE: rengés, remegés.

Jelen esetben remegést éreztem a gyomromban.

Harangozó Viktor Szenge

Szívesen ajánlom figyelmedbe ezt is:

Hogyan kereshetsz információt az Akasha krónikában?

Mi a legnagyobb szemfényvesztés?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük