Pampalini és az EGYSÉG lehetősége

Pampalini és az EGYSÉG lehetősége

DeeJay rádiós korszakomban nagyságrendileg 800 különböző probléma megoldásában segédkeztem asztrológusként. Rendkívülien ritka volt az, amikor bármely fél ténylegesen bele akarta vonni társát a kapcsolati tanácsadásba, és az ezzel a lehetőséggel a másik fél is akart élni. Nagyon bízom Pampalini és Picur nyitottságában, az EGYSÉG iránti vágyukban.
Az eset érdekessége, hogy a hölgy választotta a nevüket, és Pampalini lett a nő álneve, Picur pedig a férfié. Ez máris megmutatja a szakértők számára a probléma mélylélektani alapjait. De mivel annyira szeretik egymást, bizakodóan állunk hozzájuk, igen jó esélyük van arra, hogy egy csodálatos párkapcsolatot építsenek ki KÖZÖSEN. Ezen viszont mindkettejüknek napi szinten, komolyan kell dolgozniuk!

A levél, amit a hölgy írt:

Igen vannak gondjaink. 4 éve ismerkedtünk meg. Gyorsan összeköltöztünk.
Picur soha nem mond semmit. A múltjáról sem mesélt. Másoktól tudtam meg dolgokat, véletlenül. És valahogy nem tudunk beszélgetni, beszélni. Eleinte szépen kértem, csináljon dolgokat. Aztán már nem kértem.
 
Persze jöttek a viták. Azért nem csinál semmit, “mert nekem nem jó semmi” mostanra eljutottunk oda, hogy inkább már nem is kérdezek. Mert akkor a stílusommal van baj. Persze még mindig az a kifogás, hogy mert semmi se jó. Szóval már feladtam. Már nem kérek sem szépen, sem csúnyán. Nem kérdezek és nem szólók. Vagyis de, 2-3 hetente kiborul a bili nálam. Sokszor az az érzésem még 1gyerekem van. Csak ő nem fejlődő képes. Mintha megállt volna vele az idő.
 
Túl nagy jelentőséggel bír nála a hobbija és a telefon nyomkodás. Figyelmetlen, nem csak velem, mindenki mással is. Ami a nemi életünket illeti, a micróhoz szoktam hasonlítani. Tudod melyik gombot kell megnyomni. És nem is érdekli a többi opció. Ebből adódóan unalmas. Próbáltam videókat nézni vele, kámaszutrát olvasgattuk – semmi. Mindig ugyanaz a forgatókönyv. Nálunk rajta múlik, mikor bújunk össze. Erről is nyíltan beszéltem vele. De falra hányt borsó. Semmi nem változik. Lassan már csak barátság extrákkal.
 
Hmm…. miért ragaszkodom hozzá? Mert nem tudok rá rosszat mondani. Nem iszik, nem kártyázik, nem nőzik (mivel figyelmetlen, azt sem veszi észre, mikor kikezdenek vele), tisztességesen dolgozik. Haza adja a fizetését. Ha valamire szüksége van a fiaimnak, nem gáncsoskodik, hogy az az ő pénze és oldjam meg, ahogy akarom. Nem agresszív. (Eddig) Meg tud nevettetni. És elfogad, a hirtelenségemmel együtt.
 
Nem vagyok egyszerű eset, az fix. Elvált szülők gyereke vagyok. Nevelő apám nem volt férfias férfi. Viszont mindent neki köszönhetek. Egy szöget nem tudott beverni. Viszont remekül főzött, gondoskodott rólunk. Anyám alkoholista, több alkalommal kidobott otthonról. Mindig nevelő apám jött értem, bárhová is mentem. Aztán 18 elmúltam és már nem mentem vissza. Kb 14 éves koromtól tudom, hogy csak magamra számíthatok. Vér szerinti apám nőcsábász és alkoholista. 23 voltam, mikor közelebbi kapcsolatba kerültünk. 25 lehettem, mikor rájöttem, SOHA nem lesz köztünk szülő gyerek viszony. Tisztelem a szüleimet, mert megmutatták milyen NE legyek.
 
Picur szülei szintén alkoholisták. A nagyszülők nevelték őt és a tesóját. Picur el lett kényeztetve. Csak dolgoznia kellett és semmi más. A nagyija irányította mindig. És ott meg is ragadt. Végtelenül jó lelkű és ártatlan. Szoktam neki mondani, hogy életképtelen. Zseniális tudással rendelkezik. De egy papírt nem tud kitölteni.
Hogy szerettek-e a szüleim. NEM GONDOLNÁM. Az apámnak 1voltam a sok közül. Az anyám meg csak azért esett teherbe, hogy vissza szerezze apámat. És ezt ők mondták, mikor megkérdeztem régen.
 
Tudom, hogy nagyon mások a férfiak, mint a nők. De nem jöttem még rá hogy mit és hogyan kéne mondanom, hogy megértse. Szeretem őt, és ezt tudja. De mégsem tesz semmit a kapcsolatunkért.
Mostanában mintha kicsit mozgolódna. De olyankor utána napokig csak a hobbijának él.
Szivesen fogadom a tanácsaitokat. Hisz együtt szeretnék vele maradni
Mindent köszönök.
 

Levél a férfitól, Picurtól

Szia Picur vagyok. Pampalini szólt hogy írjak. Tudnál segíteni benne.
Nem túl jó a kapcsolatunk…
Állandóan azt mondja hogy nem jó így a kapcsolatunk.
Úgy érzem bármit is csinálok azzal csak a baj van.
Persze hogy problémaként élem meg, de bármit teszek is, az úgy se jó, mert mért nem így csináltam, mért nem úgy…
Próbálok változtatni, de nem igazán megy.
Sosincs időnk egymásra, mindig munka munka.
Meg szokta mondani pontosan, mit hogyan vár el. Ha meg neki állok megcsinálni valamit, oda jön és elmondja, ő ezt nem így gondolta.
Valójában kéthetente szétüvölti a fejem, meg lebasz mindenért is, azt utána ennyi… sose jó semmi, amit csinálok, mert ő másra GONDOLT, meg nem az a fontos…
Ja, meg a hobbim miatt is állandóan kapok, mert díszhalazok, mert mindig azzal foglalkozom. És a telefon is gond mert sok emberrel beszélgetek – nőkkel is, ami külön baj.
És még a gyerek témakört nem is említem 😂 Nem is köszön a gyerek. Ha olyan kedve van, elküld a picsába, meg a gcibe és ha letépem a fejét szóban, megsértődik és utána meg jól le vagyok b..va mert basztatom a gyereket.
 
Arról nem is beszélve, hogy se ölelés, se egy dicsérő szó nem hagyja el a száját!
Ha oda megyek hozzá – bár már erről is leszoktam, hogy megöleljem – akkor csak hagyjam már, mert dolga van….
És, ha mondom, hogy kérjen meg, ha nem tudom magamtól, akkor is az van, hogy miért nem tudom, ő nem fog kérni, azt tudnom kell.

Kérdésemre, hogy miért marad ebben a kapcsolatban, ezt írta:

Makacs és önfejű vagyok, ha menni akarok, akkor becsukom az ajtót és ennyi.

Ott még nem tartok.

 
Tegnap este megkérdezte Pampalini, hogy elolvashatja-e, amit beszélgetünk Veled, Derita. Természetesen igent mondtam.
Majd letépte a fejem, mert milyen sz@r embernek állítom be őt…..
Meg… tudta, hogy mit fogok írni róla stb. stb. és megint a hobbim volt a célpont, meg mindent a fejemre olvasott, még hozzá se tudtam szólni, mert leüvöltött a francba ….
Én el is vetem most már ezt a témát, hogy beszéljünk bármiről is, de köszönök mindent…
 

Ekkor létre hoztunk egy csoportos beszélgetést, ott folytattuk. Picurral ÉS a sráccal sokat beszélgettünk Messengeren (végre nem volt bajuk, hogy telózik a másik). ÉDES EGY PÁR! Érezhető rajtuk, igazán szeretik egymást! De hogy lesz ebből egység?

JÓL MEGEGYEZTÜNK, HOGY 22.00 UTÁN NEM TELÓZIK EGYIK SEM, hanem egymással foglalkoznak. Na, olvashatjátok, mennyire tartják be.

A hölgyet, Pampalinit kérdeztem, mikor sorra kerültek, mennyiben változott a helyzet előző beszélgetésünk óta:

Ami a telót illeti nem változott semmi. Én hajnalba nyomom és munkába jövet-menet (együtt dolgoznak!!!). Illetve fürdés közben (22után).
Picur ébredéstől elalvásig.
Valamelyest változott a történet, mióta múltkor beszéltünk. De nem eget rengetően… Amiért meg szoktam dicsérni. De ezek apróságok. Igyekszem mindent észre venni, amit csinál. Nem kell nagyon erőlködnöm.
 
A szex nem változott semmit. Hogy mi a baj a szexszel még mindig?
Ez az az eset, amikor: Van 1mikród tudod hogy kell bekapcsolni és kész. Semmi extra, semmi új, semmi más. 4 éve ugyanaz.
Nyíltan beszéltem vele erről. Kértem változtassunk. Semmi.
Ne gondold hogy perverz vagyok vagy valami. De ez már több mint unalmas. De, ha legalább figyelne rám. Ha legalább próbálna tanulni. De semmi.
A hobbija után képes napokig olvasni.
A szex sima szükséglet. Bár már legalább hetente egyszer együtt vagyunk. Nálam nincs olyan, hogy túl fáradt vagyok, vagy fájna a fejem… Mindig rajta múlik. A 4 év alatt megtanultam, hogy én hiába akarom, ha ő nem. Ezért az övé a kezdés joga.
De mindig ugyanaz a póz, ugyanaz a szitu, ugyanaz a mozdulatsor.
Ő az első pasi az életemben, akit nem tudok felizgatni a csókommal, vagy az érintésemmel. Olyan, mintha nem kívánna. Sőt, számára a szex úgy tűnik, nem több, mint zacsiürítés.
 
Nem akarom másokhoz hasonlítani. De……. ehhez nem akarok hozzá szokni. 42 vagyok, de nem fapina. Szükségem van 1kis őrültségre, 1kis megvadulásra, 1kis szenvedélyre.
Próbáltam én kezdeményezni. Konkrétan nem tudott velem mit kezdeni. Leblokkolt.
Hozzám se ért, meg sem mozdult, fel sem izgult.
 
Szeretem. Nagyon jó ember. De ezzel a fajta gyermetegséggel nem tudok mit kezdeni.
Mit csináljak vele?!

Asztroangyal válaszol

A válaszainkat egy videóban ITT  fogjuk közzé tenni. Addig is gyere a Párkapcsolati SZEXtrológia csoportba. Ott felteheted a kérdéseidet, amit nyíltan felvállalsz. Ha inkognitóban szeretnél maradni, akkor kérdezz az Asztroangyal oldalon az Üzenet gomb megnyomása után.

A horoszkóp ábrákat a videó alatt láthatjátok, ezen az oldalon!

Pampalíni és Picur horoszkóp ábrája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük