Amiért nem bíznak a férfiak a nőkben – női principium

Miért nem bíznak a férfiak a nőkben (cikk a női princípiumról szól)

Az érem másik oldala.

Jelen írás számos férfi véleményét tartalmazza beszélgetéseink során

(nem kell, hogy egyetérts, csak gondolkozz el róla, ez nem egy nő ellenes írás, bízva sokan megértik).

József Attila: Érted haragszom, nem ellened

Több ezer éve, csak a férfiakat szidják alapvetően, hát most legyen vége ennek, nézzük az érem másik oldalát. Elég az álszent okosokból, mint Müller, Csernus, és társaik, akik szintén a férfiakat szidják, elég a túl sok pszichiátriai, pszichológiai butaságból, a transzperszonális lélekpszichológiáé a jövő. Olvassátok Freudot, aki nem volt tökéletes, de pontosan látta, hogy a szexualitás kulcs kérdés, a női szexualitás.

Jelen kis írásnak a célja nem az, hogy vádaskodjon, hanem a megértést szolgálja. Annál is inkább, mert mindenki volt férfi és nő a leszületései során az eddigi utolsó földi teremtés történetében!!!!!!

Tisztázzuk először:

a bűn eredeti héber jelentése, helytelen cselekedet

ez fontos!

„Az eredendő bűnről nem tehetünk. Maguk a létteremtő isteni-szellemi lények tették. Ha nem következik be, akkor sok egyéb olyan tény sem következhetett volna be, amelyek nélkül soha nem válhatnánk szabad és szabadon szerető lénnyé.”

Mindazonáltal, felismerni az eredendő bűnt alapvető ahhoz, hogy életünket a boldogságba tereljük.

„Az eredendő bűn hatásait aztán a nemek szétválása után a Bibliában leírt bűnbeesés is tovább növelte. Az eredendő bűn nem azonos a bűnbeeséssel. Az eredendő bűn hatásai anélkül is létrejöttek, általa viszont megnövekedtek. – A jelenlegi életre ránézve megállapítható, hogy az eredendő bűn hatásai talán soha egyetlen korban sem voltak olyan hatalmasak, mint a jelenlegiben. Ma olyan mértékben csak az érzékinek, sőt érzékalattinak adjuk át magunkat, hogy az öröklődésbe minden eddiginél több olyan hatás kerül, ami nincs az isteni-szellemi léttel harmóniában. Az eredendő bűn révén tehát olyan érzéki hatásokat kap a megszülető ember, amelyek belső betegség okokként működnek. A férfi és a nő az érzéki világban szerzett individuális élményeit akaratlanul is beleülteti utódaiba. Az eredendő bűn pedig az, hogy az isteni-szellemi léttel való érzéki léttel összefüggő diszharmóniát tovább örökítjük.”

Ez nem más, mint a transzgenerációs, azaz az utódokba történő viselkedés minták átörökítése.

Az anyák, mint az „eredendő bűn” forrásainak közvetítői.

A modern kutatások igazolják, hogy a legtöbb öröklött viselkedés minta az anyákon át kerül az utódba, ez érthető is, mivel a magzat az anyában fejlődik.

Mit mondanak általában a nők, adott párkapcsolatban, házasságban, a félrelépés (testi megcsalás) megbocsátható, csak ne legyen szerelmes a párom, mert akkor elhagy, szétesik pl. a család. Ezzel a testi hűséget leértékelik. Ugyanakkor azt is látni, hogy a szerelem, ami lelki minőség, feljebb van, mint a testi. A férfiak, mikor szeretnek valakit és testileg megcsalják őt, ez nagyon fáj nekik, azaz testi hűségnek nagyobb értéke van a férfiaknál. Hogy miért keresgéli a nőket mégis sok férfi, nem azért mert a két lába közé szorult a feje, hanem mert keresik a hűséges nőt!

A kuplerájok kialakítása sem azért történt, mert a férfiak tesztoszteron szintje annyira magas, hanem mert a férfiak nem kapták meg se a szerelmet, se a szeretetet, se a szexualitást, mert nő társuk a szexualitással zsarolta otthon. Érdekes, férfi kupleráj sosem volt. Gondolkozni kéne ezen. A nyelvben a káromkodás mindig jelzi, hogy hol a gond. A leggyakoribb káromkodási szó a kurva. A nők álcázzák a káromkodásukat és a basszus kifejezést használják általában.

A jelen komoly felmérések szerint, sokkal több nő csalja meg a párját, társát, férjét, mint fordítva. Továbbá, a nők sokkal jobban hazudnak, mint a férfiak, ezért a női csalfaságok nem derülnek ki általában. És végül, kb. minden 10-ik gyermek idegen apától származik, amiről a férfi nem tud, ha valami bűn, hát ez az, a nők részéről. A feminizmus végképp megkeményítette a nőket, kialakult a szingliség, férfi már nem is kell. Robert Merle A Védett férfiak (Les hommes protégés) című könyve rémlik fel bennünk, a férfi már csak spermaforrás.

A szent szó héber jelentése = egység. Egységben van valaki. Az álszentség az mikor nincs egységben, mikor hazudik. Úgy tűnik a nők sokkal álszentebbek, mint a férfiak.

A nők mindig is alapvetően a testiséggel (szépség, csinosság) igyekeztek megfogni a férfiakat. Olvassatok erről könyveket, görög mitológiai történeteket, stb. Ismert, hogy a nők egymásnak öltöznek, nem a férfiaknak. Micsoda önzés és versengés, mert a nő csábítani akar, ahelyett, hogy igazán szeretne. Nem a férfiak tekintik egy húsdarabnak magukat, hanem a nők magukat tekintik annak!

Bár a média és a hétköznapi locsi-fecsi azt mondja, a nők az érzékenyebbek, ez nem igaz, pszichológiai felmérések mutatják, a férfiak érzékenyebbek a nőknél, csak legfeljebb nem mesélnek róla, miért, hát nehogy megint becsapják őket!

A férfiak sok ezer év óta nem bíznak a nőkben. És tudat alatt minden nőt ribancnak tartanak, aminek alapja van, amint ez tán érthető volt a fenti sorokból. Ez nem vád, mert újra írom, mindenki volt férfi és nő is a leszületések során. Ezért félnek az igaz szerelembe is belemenni.

Nem véletlen, hogy a Tao jelben a nő a fekete és a férfi a fehér.

A férfiak továbbra is keresnek, mert megérzik, ha egy nő nem szereti őket igazán, mert érzékenyebbek. Sőt mennek a kuplerájba is, fizetnek érte, tudják, hogy ez nem valós, de legalább kapnak egy simogatás és egy mosolyt. Azért mennek, hogy szerető ölelést kapjanak, csak ezt a szexualitással tévesztik össze. A férfiak, már fizetnek azért, hogy őszinte, igaz szeretet, ölelést kapjanak.

Van egy mondás, az Isten jobban szereti az őszinte kurvákat, mint az álszent apácákat.

A kozmológiai kutatások szerint a naprendszerek kialakulásai ikerteremtéssel történnek, mindig van párja mindennek a teremtésben. A legtöbb naprendszerben 2 nap van az égen. A mi naprendszerünkben csak egy. A világ rendje folyamatosan áll vissza, az ikerlelkek (duállelkek, ikerlángok) által, akik újra létrehozzák az ősi mintát. A tisztességes, hűséges, kedves, Nőt, ez a kulcs.

A nők erős férfit keresnek. Mért, mert már annyira kemény sok nő, észre sem veszi ezt persze, hogy szuper erős férfi kell neki, hogy ellensúlyozza a keménységét. De a nőiség nem erről szól, mikor veszitek ezt észre. Egy nő lágy, kedves, befogadó, elfogadó, simogató. Hova tartunk?

Hosszú internetes saját tapasztalatom, 10 év, értitek 10 év, sok száz chatelés, mindenféle. Büszke vagyok e rá? Nem ez számít. Chatelések voltak. Döbbenetes, hogy férjes gyermekes asszonyok sokasága csalja férjét, miközben leírja, az ő férje tuti hű hozzá. Ugyanez párkapcsolatokban. És a média még mindig azt sugározza, hogy a férfiak csak a nemi szervük után mennek. Nem a nemi szervük után mennek, keresnek folyamatosan egy olyan nőt, aki eljutott odáig, hogy Nő.

Közben mindenhol a vizuális média manipulál mindent, szép női testekkel, már férfi szőrtelen testekkel is, eladják az árut. A lelket is eladják közben.

Döbbenetes adatok vannak arról, hogy Japánban óriási a szingli nők aránya, és számuk egyre növekedik. Amerikában is nő a szinglik aránya. s nem érdekli őket a szexualitás, na ez végképp a kifordult női princípium. Már férfi se kell. A védett férfiak könyv, amiről Merle írt. (Japánban legintenzívebb a virtuális pornóipar, ez is az oka!)

Kíváncsi leszek, kik merik ezt like-olni, nem is azokra, akik azt írják, baromság, hanem kik merik vállalni, felvállalni, hogy az álszentség eltűnjön.

Jelen kis írásnak a célja nem az, volt, hogy vádaskodjon, hanem a megértést szolgálja. Annál is inkább, mert mindenki volt férfi és nő a leszületései során az eddigi utolsó földi teremtés történetében!!!!!!

Utóirat: Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy esetleg őszinte lelkét és az Istent

prof. Bókkon István

Ez is érdekelhet:

Szingli élet – kinek jó ez egyáltalán?

Öröklött családi minták , és amit kezdhetünk velük

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük