Mit mutat meg Rólad a horoszkóp?

Lényegre törekvő horoszkóp leírás a KOS, BIKA, IKREK emberekről

Fotó: Pinterest

Kos
Kardinális jegy, tűz jelleggel. Az ura a Mars bolygó.

A KOS horoszkóp jellegzetességei:
Kezdet, életerő, dinamika, lendület, energia, tavasz. Mindig valami feszültség, vibrálás érződik benne. Ritkán nyugodt. Szenvedélyes, akaratos, versenyző típus. A Kos ember célratörő és mindenáron érvényesülni akar a maga területén. Szóval, ha kell egy csapatvezető, akkor keresd a Kost!
Mindig irányítja a többieket, illetve mennek maguktól utána. Ő talán hátra sem néz… De az a belső erő, ami árad belőle, magával ragadja a kevésbé önálló egyéneket.
Nem tűri a hasonló erőt, így nehezen létezik csoportban, csak a vezető szerepet tudja vállalni. A két dudás közül ő az egyik a csárdában.

Fotó: Pinterest

Testalkata:
Sovány, erős testalkatú, mellkasa széles. Arca szögletes, homloka széles, arccsontja előre álló. Az igazi férfi őserő megtestesítője.

Életcélja:
Elsődleges célja a saját magában érzett feszültség levezetése, kiélése. Alapvetően nem önző, de ez a feszültség elviselhetetlen számára, így folyamatosan keresi a levezetési lehetőségeket.

Félelem nélküli belső erő hajtja, így természetes számára a kezdeményezés, az, hogy bárminek neki mer állni, el mer vállalni.

Jellegzetes kinézetű Kos emberek:
Robert Downey J.
Keira Knightley

Fotó: Pinterest

Bika
Szilárd jel, föld jelleggel. Ura a Vénusz.

A BIKA horoszkóp jellegzetességei:

Egy alapjában véve megfontolt, kitartó, ember, aki nem szereti elkapkodni a dolgokat. Minden körülmények között saját magát tartja előtérbe, bár már nem olyan öncélúan, mint a Kos. Csupán egészséges mértékben önző :). A testi örömök, a magába tölthető élvezetek kiemelkedően fontosak számára. Nem törekszik előre, csak azért, hogy győzzön, vagy hogy büszke lehessen magára. Megelégszik az állhatatosan, megfontoltan, nagy kitartással megszerzett anyagi javakkal, amit szeretteivel szívesen megoszt.

Családjával bőkezű, nem fukarkodik, amíg úgy érzi, megéri adni. Nagyon nagy koncentrációra, hosszútávon is képes, remek az emlékezete. Tisztelettudó, a mások által előteremtett javakat és belefektetett energiát is megbecsüli. Szereti a természetet, a szépség vonzza. Szívesen teremt meg dolgokat.

Testalkata:
Arányos, gömbölyded, robosztus test jellemzi. Az egyik legszebb embertípus. Csöndesen beszél, kellemes, búgó hangjával mindenkit levesz a lábáról.

Életcélja:
Az anyagi javak és az anyagias/életörömök megszerzése és megtartása.

Jellegzetes kinézetű Bika emberek:
George Clooney
Megan Fox

Fotó: Pinterest

Ikrek
Változó jel, levegő jelleggel, a Merkúr az ura

Az IKREK horoszkóp jellegzetességei:
Szerteágazó, sokoldalú érdeklődésű, elsősorban szellemi ember. Könnyen vált egyik témáról a másikra, viszont nehezen koncentrál sokáig egy felé. Szívesen foglalkozik egyidejűleg 5-6 tevékenységgel, és agyilag is jól bírja :). Vagyis okos, remekül vág az agya, de hajlamos a felületességre, és könnyedén odébb áll, így megbízhatatlannak gondolhatja a környezete. Mindent tudni akar, mindenbe beleszól, és mindenhez hozzá is tud szólni. Nem bírja a monotóniát, hamar elunja magát, és újabb impulzusokat keres.

Ő valójában szellemileg önző. Az anyagi javakat nem vagy csak alig becsüli. A megszerezhető tudást viszont annál inkább. Mindig mozgásban van, mindig mindenre kíváncsi, miközben jóindulatű és őszinte ember. Számára a legfontosabb a párkapcsolatban is, hogy szellemi társra találjon.

Fotó: Pinterest

Testalkata:
Nyúlánk, inkább magas, hosszú végtagokkal, ovális arccal. Járása felnőttként is laza, könnyed.

Életcélja:
Az információ begyűjtése és továbbítása annak, akinek az érdekes.

Jellegzetes kinézetű Ikrek emberek:
Colin Farell
Natalie Portman

Hamarosan folytatjuk! Addig is itt elolvashatod, kivel hogyan kapcsolódik a KOS, BIKA és IKREK.

A KOS párkapcsolatai, emberi kapcsolódásai másokkal

A BIKA kapcsolatai – Kihez ragaszkodik a leginkább?

Az IKREK párkapcsolatai – Kivel van legszívesebben kapcsolatban?

Ajánlom figyelmedbe asztrológiai lejátszási listánkat, az Asztroangyalt a Youtube-on. Itt asztrológia oktató videóktól kezdve a jelek részletes elemzéséig sok érdekességet találhatsz.

Sok szeretettel: Derita mNemos

https://youtu.be/DV_3SxPobt8

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük