Mit adott A megértés iskolája? 3. rész -traumatérkép

Pellicano Judit – Coach

“A Hiteles megértés iskolájába azért jelentkeztem, mert kíváncsi voltam a spirituálisan tudatossá válás folyamatának tudományos magyarázatára. ProfBókkon István sejtbiológus, agykutató tapasztalati tudása ebben a témakörben páratlan, minden kérdésemre megkaptam a tudományosan igazolt választ. Az általa létrehozott Traumatérkép megismerése sokat segített abban, hogy felismerjem saját hozott és tanult elakadásaimat és ezek megoldási lehetőségeit.

Külön köszönet azért, hogy az iskola keretein belül alkalmam volt a Points of You® varázslatos módszerének és prémium eszközeinek bemutatására. A rendkívül fogékony csapatnál váratlan de pontos felismerések születtek az önismereti workshopok alkalmával is.

Köszönöm a tanulásra, tanításra kapott lehetőséget!

Lampert Csilla

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Megértés iskolájanak első diákjai közé tartozhatom. Az önmagamhoz vezető úton, több tanfolyamon vettem részt! A maga modján mind útmutató volt számomra. Az igazi AHA élményt azonban a Megértés iskolajaban éltem meg! Ahol felszínre kerültek olyan megoldatlan problémák, traumák, hitrendszerek, belém vésődött helytelen viselkedési formák. Ezek felismerését, feldolgozasat, és elengedését köszönhetem ennek az iskolanak! Ha életed felbecsülhetetlen értékét ÖNMAGAD keresed ebben az iskolaban a helyed! Segítségedre lesz Prof.Bokkon Istvan biofizikai agykutato, sejtbiologus és a csoport dinamika!

Ne habozz, jelentkezz ! 

További tapasztalatokat ide kattintva olvashatsz.

Jelentkezni professzor Bókkon István Facebookos profilján privát üzenetben lehet. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük