Mit adott A megértés iskolája 2019-ben? 2. rész

A Megértés Iskolája – összerakjuk, ami szétesett – az epigenetikával

Gyakorlatilag 19 jelentkezőből 10 stabil maradt, ez szokásos. Viszont ennek a 10 embernek az élete gyökeresen megváltozott.

Ami történik A megértés iskolája által a hallgatóban:

  • felelősségvállalás
  • bűntudat, önsajnálat elhagyása,
  • önmagunk és a többi csoport tag figyelemmel történő elemzése,
  • spontán szavakból olvasás
  • Hogyan kell valóban szeretni, és érezni ez. Igen, ezt is tanuljuk….és mindez jó, baráti hangulatban
  • egyszerű felismerések bemutatása
  • játéknak tűnő kérdések feltevése, módszerek bemutatása
  • tudományosan is megérthető, alátámasztott történetek

És sok egyéb.

Persze 1-2 ön-szembesülés nem könnyű, de erről is megértéssel levesszük a bűntudatot. Valaki kérdezte a csoportból, nem is érti, hogy működik ez. 5 alkalom után ekkora változás. Egyszerű, magam a mentális szellemi vezető mezővel és persze érzésekkel, plusz egy saját magam által évek alatt az egyetemen és különféle alternatív iskolákban az előadásaim során megfigyelésekből kialakított módszerrel “beszélgetek”.
Már most is lehet jelentkezni, mert max. 15-20 fő a csoport! Ha teheted gyere, ne töprengj, mert az élet elmegy melletted, indulj el és bízz!!!

Jelentkezni a professzor úr Facebookos profilján privát üzenetben lehet IDE KATTINTVA!

Júlia Jágerné Molnár

Hármas iker egyik tagjaként, egyedül maradtam az életben, kora magzati korban. Az elvesztett testvéreim hiánya, az egész életemet végigkísérte. De mindenkinek, saját magának kell megkeresnie, a saját útját. Fontos, hogy képesek legyünk rátalálni. A megértés iskolája oktatója, ProfBókkon István ebben mutat irányt a számomra.

A céltalanság a modern ember alapkérdése, a fogódzók kiestek. Képesek vagyunk-e új célokat találni az életünkben? Az utat, ami a cél felé visz, teljességében megélni? Érzékeny emberként, az intuitív lelki ráhangolódás, a hivatásomban jól működött, de a magánéletemben a Holisztikus szemlélet hozta meg a döntő változást.

A legtöbb ember önmegvalósításának az útjában, csak egyvalaki áll: saját maga. A fejlődésért azonban tenni kell, mert belül, nehezebben változunk. Számomra is nehéz volt, minden változás. A fájdalmak pozitív irányba fordításával próbáltam megbirkózni a traumákkal. DE! Ahogy Tisztelt Prof. Bókkon Istvánt idézem: “A nagy traumáknál kell a segítség”…” Sokan tűnnek kiegyensúlyozottnak, mégis mélyen elnyomott traumák sokasága várna megoldásra.” Köszönöm a segítséget!

Epigenetika

Erről is beszélünk egyszerűen a Megértés Iskolájában, hogy miként öröklődnek epigenetikailag (génszaszabályozás) tudattalanul a jó és a rossz minták, érzések, viselkedések az ősöktől.

További tapasztalatokat ide kattintva olvashatszVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük