Mindennapi teremtés – ahogyan tényleg tudsz teremteni 5.

Mindennapi teremtés

A Mindennapi teremtés az Ahogyan tényleg tudsz teremteni sorozatunk 5. része. Kérlek, az előző részeket is olvasd el a teljesebb megértésért, itt.

Ha tisztán tervezettek lehetnének a napjaink, csak mi magunk lennénk, milyen egyszerű volna! Tehetnénk, amihez kedvünk van, gyűjthetnénk az energiánkat, nem volna akadály, minden simán menne. 

No, de az élet nem így működik. Vagyis, így működne, ha képesek lennénk elfogadni, hogy csak ÉN vagyok. Na, de ki akar arról tudomást venni, hogy az ő világában csak ő maga van? Így marad az elfogadható, de nagyon nehéz mód:
7 milliárd élő emberi lény él a bolygónkon, s megszámlálhatatlanul sok más élőlény és tényező van, aminek beleszólást engedünk mindennapjaink alakulásába. Ebből közvetlenebbül a családunk, társunk, gyermekeink, munkatársaink, főnökünk, a szomszéd, háziállataink stb… Önként vállalt és kapott kötelezettségek, akiknek mindnek megvan a maga akarata, vágya és szerepe is az életünkben. Rendkívülien bonyolult szálakon mozgatnak minket, miközben mi magunk vágyunk a saját elképzeléseink megvalósítására. Sokszor csak küszködünk, hogy egy cseppet is előrébb haladjunk aznap is…

Mindennapi teremtés

A legfontosabb a teremtés működtetésénél, hogy magas legyen a rezgésszintünk. Ehhez a Rezgésszint emelése a mindennapokban című írásban felsoroltakat használhatjuk. Itt az okozza a nehézséget, hogy EGYETLEN percre sem lehet lazítani. Nincs olyan, hogy most rossz a kedvem, dühöngök, hagyom, hogy elsodorjanak a pillanatnyi gondok. Ha engedünk a regzésszintünkből, azonnal becsúszhat egy akaratlan negatív teremtés! Kezdhetünk mindent előlről…
Nagyobb lökést adhatnak a tanfolyamok, melyeknek lényege nem csupán az önismeret fokozása, a beavatás, hanem, hogy ezek is egy-egy nagyobb lépésnyit emelnek rezgésszintünkön, s közelebb visznek isteni önvalónkoz és az angyali dimenziókhoz.

A cikk végén belinkelek néhány módszert, amivel közelebb léphetsz a teremtés megvalósításához, s itt az Asztroangyalon már ismertettük őket.
Itt most egy olyat szeretnék ajánlani, amivel régről hozott, más életbeli vagy éppen ezéletbeli gátakat is fel lehet kutatni és oldani. Nekem azonnali fizikai fájdalomcsillapítást is hozott, miközben megértettem, mennyiben tartozik egy tengelyhez a teremtési képességem és az életem negativitásai.

Ara Rauch: Tengely módszer

mindennapi teremtés
Alkotta: KeDo

Mindig, minden pillanatban teremtünk: a negatívumokat többnyire tudattalanul – ezeket nem ismerjük fel, és nem ismerjük el saját teremtésként. Tudatosan viszont igyekszünk pozitív dolgokat teremteni, de ennek nem mindig ismerjük a módját.

A létezés célja önmagunk gazdagítása mindazzal, amivel a külvilágban találkozunk, a megismerés, a tapasztalás által. A megismerés alatt nem az információk gyűjtését értem, hanem azt a folyamatot, amelynek segítségével a negatív eseményekkel nem harcolunk, nem állunk ellen, nem tagadjuk, nem töröljük ki őket, hanem jelentőségüket megértve elfogadjuk, ez által beemeljük a valóságunkba, a személyes terünkbe.

Ez a folyamat számos akadályba ütközhet, hiszen a negatívumokat inkább hárítani akarjuk, ellenállunk nekik, harcolunk velük, a negatív érzelmeinket igyekszünk elfojtani. Az egyéni teremtés útjában általában a negatív, „rossz” érzéseink, érzelmeink állnak: a harag, aggódás, bűntudat, félelem stb. Ezeket nagyon nehéz elfogadni, valamint az ezeket kiváltó személyt vagy eseményt is. A Tengely-módszer lépésről lépésre kalauzol végig az elfogadás útján, megmutatja, hogyan lehet elfogadni, ami elfogadhatatlannak látszik. Ahogy a negatívumot beemeljük a saját terünkbe, a részünkké válik, ezáltal elveszíti a negativitását.

Miután a negatív mintát elfogadtuk, meghatározzuk a pozitív ellentétét, és a módszer lépései szerint egyensúlyba hozzuk magunkat. A belső egyensúly megteremtésének törvényszerű következményeképpen a külvilágunk is egyensúlyba kerül. Mindezek megélése, megtapasztalása után a Tengely-módszer következő lépése szerint képesek leszünk egységbe hozni magunkat a világunkkal, amikor megtaláljuk a belső tengelyünket, ami biztonságosan megtart az élet minden hullámzó eseménye között.

A Tengely módszer kiváló működéséről te is meggyőződhetsz, itt bejelentkezve.

Ne félj egyedinek lenni! Merj kiemelkedni a tömegből harmóniáddal, hogy aztán a többieket is felemelhesd magadhoz. Mert:

Senkit nem hagyhatunk hátra!

Szeretettel: Derita mNemos

Az Asztroangyalon ismertetett további energiaszint-növelő módszerek:

Önbizalom – és párkapcsolat-építés lovak segítségével

EMOST biofeedback kezelés – a harmóniát állítja vissza

A Megértés köre

Hangtálmasszázs 

Asztrológiai elemzés 

Olvasd el a teljes megértéshez az Ahogyan tényleg tudsz teremteni sorozatom összes eddig megjelent részeit itt:

A teremtés 5 összetevője

Sorsdöntő évek

Tudatosan/ösztönösen

Érzelmek és örökség

Mindennapi teremtés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük