Lilith lánya – egy Lilith által uralt horoszkóp tanulságai

Lilith lánya – életsors és feladatok Lilith jegyében

Az gerinctelenség és bátortalanság – minta feloldása érdekében kapott feladatok

Liilith lánya jelenleg egy 5 éves kislány. Történetén keresztül bemutatom Nektek Lilith működését egy SNI gyermek életében. 

Általában egy horoszkópban jól láthatóan működnek a hagyományos asztrológiában használatos elemek. Itt alig volt ezek alapján utalás a születési problémára. Ugyanakkor láthatólag Lilith uralja az egész horoszkópot. Lilith valójában az utóbbi években kapott nagyobb jelentőséget. Hogy mi lehet ennek az oka? Talán csak annyi, hogy minden, még az asztrológia is evolúciós fejlődésen megy keresztül. 

Tehát, nekiláttam a kislány horoszkópját elemezni. Édesanyja elmondta, hogy nyitott hátgerinccel született. A terhesség alatt minden rendben volt, nem is sejtették, milyen testi probléma elé állítja őket az élet. Egyetlen gond az volt, hogy az édesanya komoly lelki nyomás alatt volt a munkahelyén. Egy, általa gerinctelennek nevezett főnök kínozta őt őszintétlenségével, még a terhessége alatt is. Vajon ennyi elég? Lelkileg igen, mivel ez már “csak” rásegített arra, hogy Anya emlékezzen. Emlékezzen mindarra a gerinctelenségre, ami az ő életében érte őt. Emlékezzen mindarra, ami szüleit, és azok őseit érte. Érdekes módon mindkét szülő részéről komoly gondot okoztak a gerinctelen emberek, a felmenőiket is!

Ahogy a hős útját járja Lilith lánya

Mindannyiunk jellemében ott a jó és a rossz. A szép és csúf. A szeretetteljes és a gonosz. Itt a duális létben meg kell tapasztalnunk mindkét oldalt. Gonosz nélkül nem tud megszületni a jó, és rossz nélkül az ember képtelen értékelni az élete szépségeit.  

Lilith a női erő sötét oldala. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, gonoszat. Ez azt jelenti, hogy Lilith által képviselt események szembesítenek bennünket a lelkünk sötét oldalával. Megmutatják, hol vannak még azok a pontok, amik olyan sötét mélységet, félelmeket, fájdalmakat képviselnek az életünkben, amitől nem tudunk felemelkedni. Lilith lánya éppen azt a hős útját járja, ami által ő és szülei a gerinctelenség elleni küzdelmet tanulják meg felvenni. 

Minden olyan alkalommal, amikor Anya vagy Apa fellép lányuk érdekében, vagy más SNI gyermek érdekében, abban segítik lányukat, hogy az egyenességet, őszinteséget építse be saját maga és felmenői mintázatába. Mit is jelent ez?

Amire tanít a gerinctelenség

A gerinctelenség azért “jó” vagy egy szükséges tanító az egyén életében, mert általa megtanulunk egyenessé válni. Akinek problémája van a gerinctelenséggel, az egyre dühösebbé válik. Bármilyen szelíd, birka természetű, békés ember, akkor is egyre növekedik benne a düh. Ha ezt nem fejezi ki őszintén (nem feltétlenül durván), akkor ez a lelki mintázatukban is generációról generációra egyre nyilvánvalóbban meglátszódik. Míg a nagyszülőnek “csak” komoly gerincfájdalmakat okoz, a szülőnek depressziót, addig az unoka szintjén ez, a gerinctelenségtől való szenvedés már nyitott gerinccel születést jelenthet!

Mi a megoldás?

A legfontosabb, hogy felismerjük, hol a hiba. Amint felfedezzük, hogy már a nagypapa is abba betegedett bele, hogy gerinctelen emberek átverték, már jó esélyünk van! 

Ha pedig végiggondoljuk azt, hogy a szülők szintjén ki és milyen módon okoz a gerinctelenségével fájdalmat, máris elősegítjük a gyermek gyógyulását. 

Tehát jól látható, hogy a bajról nem konkrétan a szülő tehet! Viszont a szülő az, aki képes gyermekének és még felmenőinek is olyan tanulságokat hozni a családi mintázatba, ami által a gyermek jobb állapotba kerül.

Tehát, miután felfedeztük az ősök által hozott mintázatot, ezt kell tenni:

  • Feltétlenül törekedni kell az önmagunkkal való őszinteségre. Érdemes valamilyen önismereti utat választani. Ez a pszichológia tanulmányoktól kezdve a chí kunging, vagy az asztrológia tanulástól a metafizikáig bármi lehet. Ismerjük meg önmagunkat, és fogadjuk el azt, akik vagyunk. Természetesen sok “utálatos” tulajdonságot fogunk találni! Éppen az az elfogadás lényege, hogy nem a tökéletest kell elfogadjuk, hanem a tökéletlent!
  • Annak tudatában, hogy MOST mi az igaz számunkra, védjük meg igazunkat. Merjük felvállalni azt, akik vagyunk, nem függve mások véleményétől. Ehhez természetesen egy nagyon erős önmagunkba vetett hitre is szükség van. Érdemes olyan tanácsadókkal, mesterrel együtt haladnunk utunkon, aki hasonló úton járva már sikeresen talált megoldásokat. NEM lemásolni kell őt, vagy feltétlenül követni az utasításait! A saját utat járva támogató háttérként szolgáljon csak.
  • Érdemes egy, a mélytudati szintekig jutó terápián részt venni. Ez lehet a családállítástól kezdve a kineziológián át a lovas coachingig és a hangterápiáig rengeteg minden. Szívesen ajánlom a MIRON program tanácsadóit. Őket ezen a linken keresztül ismerheted meg. 
  • Önmagunkra odafigyelve, a negatív szokásmintákat építsük le. Mivel ősidők óta fennálló szokásokról van itt általában szó, ne haragudjunk magunkra, ha máról holnapra vagy akár hónapok alatt sem sikerül megszabadulni a negatív szokásoktól. 
  • Minden, a gyermekünk által felmutatott javulásnak nagyon örüljünk! Dicsérjük meg őt is, és önmagunkat is, hiszen ez valóban egy közös eredmény! Csak míg a gyermeknek a fizikai szinten kell javítania elsősorban, addig a szülőnek inkább a lelki-szellemi szinteken kell fejlődnie.

Horoszkóp elemzést, illetve asztrológiai alapokon fejlesztési tanácsadást itt kérhetsz. 

Itt találhatsz egy elemzést arról a kislányról, akit Lilith nyitott gerinccel születésen át tanít

Segíthet még a Hold anya, segíts önmagamban megtalálni a boldogságot című írásom.

Az indulatokat sokszor a Marsi energiák aktiválódása tovább fokozza.  Hogyan ismerd fel, hogy a Mars éppen tanítani akar minket? A Párom a tükröm és a Mars energiái című cikkemből megtudhatod. 

Derita mNemos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük