Komoly lehetőségek a Magyarok számára a Vízöntő kor hajnalán a Kos0 2020. szolár horoszkópban!

Benne élve a helyzetben, könnyű megmondani, hogy MOST mi van. Ugyanakkor előre is jól látható lehetett volna, annak aki vizsgálja, hogy a KOS 0 2020-ban érdekes állásokat hoz.

Aquarius2Go

Első pillantásunkkal felmérhetjük, hogy a Kos0 2020-ban minden számottevő égiteste a bal oldalon, az ÉN OLDALÁN helyezkedik el. Ez egy egyén horoszkópjában és a mundán asztrológiában is azt jelenti, hogy az egyén önmagára fókuszál, nem szívesen mozdul ki sem fizikailag, sem figyelme által. Ugyanakkor a bolygók elemi és minőségi felosztás szerint egyaránt a TŰZ/kardinális témakörökben vannak túlsúlyban.

Ezt azt mutatja meg, hogy ebben a KOS 0 2020-ban által jelölt időszakban a Halak asc. ellenére igenis hatással akarunk lenni a világra, még ha vissza is kell húzódnunk. Mozgékonyak, kapcsolat-orientáltak vagyunk, és maradunk, és egyáltalán nem tudunk megülni a hátsónkon :).
A Bakban lévő Mars elősegíti, hogy erős akarattal helyt álljunk a különös helyzetben, és elfogadjuk a szükségek óvintézkedéseket. 

A magyarok/budapestiek immunrendszere jóval az átlag felett teljesít, aránylag kevés megbetegedésre és halálesetre számíthatunk. Ezek is elsősorban olyan esetek, akiknél túlkapások, a túlevéstől a túlzott mértékű hősködésig, a túlzott depressziótól az eddig is fennálló halálvágyig fordulnak elő.

Ugyanakkor ezek számának minimalizálására is lehetőséget kapunk. A Vénusz a Bikából trigonnal támogatja a Marsot és a Plútót, így, ha sikerül elérnünk, hogy az emberek – főleg a bezártságtól, magánytól depresszióra hajlamosak – meglássák az élet szépségeit, az extrém helyzetekben is a megkapó, örömöt adó pillanatokat, akkor elősegítjük az elfogadásukat és kitartásukat.

Arra kell buzdítanunk az embereket, hogy ugyan jelenleg az internet az egyik legegészségesebb találkozási hely, mégis ezen kívül is töltsenek minél több időt a természet szépségeinek csodálásával! Ha kertes házban él az ember, feltétlenül napi 30-60 percet töltsön kint (természetesen az időjáráshoz alkalmazkodó öltözetben és a szükséges 1-2 m távolságot betartva a nem egy lakásban lakóktól). Ha városi, zárt udvarban kell ezt az időt átvészelnie, akkor is üljön a nyitott ablakhoz, és süttesse arcát, kézfejét a nappal.

Pinterest

Tehát, az önmagunkra figyelés és az intenzív külvilágra hatás kettőssége jellemző lesz az elkövetkezendő negyed évre, a nyári napfordulóig biztosan. Június 20. után már egyre szabadabbak, nyitottabbak leszünk. Láthatóan megtanuljuk a leckét. Vajon TE is megtanulod?

A Halaknak megfelelve

Körülbelül Krisztus születése körül kezdődött a Halak korszak. Ez után, az Uránusz felfedezése (1781.03.13.) óta egyre inkább érezhető a mindennapjainkban a Vízöntő korszakra való készülődés. A technikai forradalom, az egyre éledő szabadságvágy és -jogok kivívása, az egymás iránti tisztelet megjelenése és elfogadtatása mind-mind a Vízöntő/Uránusz témaköréhez tartozik.

A Kos0 2020-ban Budapestről nézve Halak ascendenssel bír, egyes házas Neptunusszal. Ez úgy gondolom, a Halak által közvetített, nagyságrendileg 2000 éves “lecke” ismétlésének ideje. (Megjegyzés: Pekingből a Tavaszpont a Rák 13 fokos ascendenssel, és 8-as házas Holddal jön létre. A kínai nép lelkét egész évben nyomasztani fogja még az átélt járvány. Rómára vetítve a mienkhez hasonló a képlet, de az ascendens Vízöntő a 12-es házas Hold mellett, s így az asc ura nem az I. házban van, hanem a 12-ben, ami az Én feladásának háza!)

Tehát, mi lehetőséget kaptunk a vizsgázásra, míg más népeknek még újabb áldozatokat kell hozniuk.

Miből is vizsgázunk? Mindabból, aminek teljesítése a Halak korszak által elvárt:

Képesek vagyunk együttérző szeretetre?
Mertük-e megélni a szerelmet?
Mennyire vagyunk jóban az erkölcssel, tiszta lelkiismerettel élvezett testiséggel?
Képesek vagyunk az odaadó szeretetre, önfeláldozásra?
Hogy állunk az egyetemes látásmóddal?
Képesek vagyunk szépséget/harmóniát teremteni?
Képesek vagyunk az Isteni szeretettel kapcsolatot létesíteni, megélni azt?
Hallgatunk ősi ösztöneinkre, intuíciónkra?
Megéljük a lélek, vágyakozás, álomvilág érzéseit?
Lehozzuk művészi képességeinket használva az isteni ideákat?

VAGY

ehelyett drogokba menekülve próbáljuk megélni az EGYSÉG iránti vágyakozásunkat?
zavaros gondolatainkkal rémhíreket terjesztünk?
oktalan áldozatokat hozunk másokért, aminek a kihasználásunkon kívül semmi haszna?
rejtélyeskedéssel hívjuk fel magunkra a figyelmet, csak hogy fontosabbnak lássanak?
depresszióba sodorjuk önmagunkat és környezetünket a határozatlanságunkkal?

 

Te

hanyast

adnál

magadnak?

Ezeket a kérdéseket érdemes átrágni, önvizsgálatot tartani e témakörben a nyári napfordulóig. 

Mondhatnám, ezen áll vagy bukik, hogy megérdemeljük-e a Vízöntő előkészítőjét!

A Vízöntő előkészítőjébe az kerülhet, akiben kialakult az igény ezekre:

– az átvilágító értelmre, tisztánlátásra
– aki meg akarja mutatni, ki is ő valójában
– aki szuverén (független) szellemű
– újító, kíváncsi, eredeti
– energikus, merész
– technika fejlődésére nyitott
– közösségi szellemű
– figyelemmel van mások igényeire is
– tisztában van a dolgok értékével, és önzetlen
– és nem halmoz fel feleslegesen

A Vízöntő előkészítőjére 2020. június 20 és szeptember 20 között jelentkezhetsz 🙂
A jelenkezést saját magadnál kell megtenni, önmagad lelkiismeretével elszámolva!!!

A KOS 0 2020-ban még ezeket jelzi nekünk:

A horoszkópok mindegyikét vizsgálhatjuk a házak számozása szerint előre és visszafelé is. Visszafelé minden esetben az én feladásának egy-egy aspektusához jutunk.

A 2. házban, a Bikában lévő Uránusz és Vénusz egy erős, de váratlan helyzetekkel tűzdelt anyagi helyzetet mutat az Országunk számára. A csavar az egészben, hogy ez trigonban áll a levezetett jelentéstartam szerint VISSZAFELÉ vizsgált 2-es házzal (ami a normál nézet szerint a 11. ház). Így a levezetett 2-esben áll a Mars, Jupiter és Plútó. Ezek mutatják meg, hogy lemondással, akaraterővel, elfogadással kivívjuk Plútó tiszteletét, s az hajlandó a Föld kincseivel megjutalmazni bennünket. A Mars is erőben, a Vénusz is uralomban van, így minden esélyünk megvan arra, hogy a művészi érzékünket, akaratunkat felhasználva valami remek anyagi megoldást találjunk ki.

A Merkúr a Kos0 2020-ban szolár horoszkópunk ascendensén azt mutatja, hogy nagy hangsúlyt kap a kommunikáció. Mivel ez az 5. ház csúcsán álló Holdcsomóponttal van trigonban, így ez a szerelmünkkel és gyermekeinkkel, tanárainkkal kapcsolatban fog elsősorban fontos kérdéssé válni, és jól alakulni.

A Nap az I. házban 5 fokra a Kriontól és Lilittől, quadrátban a Holdcsomóponttal több nehézséget is felvet. A magyarságtudat, az ősi félelmeink, az egoizmus és önfeladás kérdésköre vár feloldásra és ad nagyon sok feladatot számunkra.

A legnagyobb feladatot talán mégis a Holdtól kapjuk majd. Ez az 5. ház uraként áll a 12. házban. Az 5. ház bezárt jegy. Ha ezek jelentéstartamát összegezzük akkor gyermekeink így, elszigetelve, igen tartanak attól, hogy a közösségtől el vannak szakítva. Nagyon sok félelmet élnek meg, s nem csak a tinik, akik így nem tudják megélni a bandázás, a bomladozó tiniszerelem mindennapi romantikázását. A kicsik is szenvedni fognak társaik nélkül. Mély nyomot hagyó élmény lesz ez mindannyiuk számára, ami miatt a családi értékek megbecsülését valamilyen extrém módon tudják csak kifejezni. A bezártság általában a következő generációban vált ki megmagyarázhatatlan menekülési vágyat. Igyekezzünk ezt a kényszerbezártságot a lehető legkisebb nyomással párosítani gyermekeink életében…  Egy lelkileg is egészséges következő generáció érdekében!

Sok szeretettel: Derita mNemos

A témához kapcsolódva ajánlom figyelmedbe 

az Időjárás előrejelzést az első 4-5 hónapra, 

a Bolygók analógiái című írásomat.

Még több asztrológiai cikket az Asztrológia rovatban találhatsz!

 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük