Karcsi bácsi, a korosodó világbajnok és a nők

A korosodó világbajnok és a nők

Vajon milyen érzés valamiben a legjobbnak lenni? 

Vajon milyen lehet ünnepelt sztárnak lenni, évtizedeken keresztül?

Vajon milyen lehet a világ legerősebb embereinek egyikeként fent lenni a csúcson, majd egy sérülés miatt hirtelen átérezni az öregedés súlyát?

Természetesen a mi Karcsi bácsink egy kicsit sem Karcsi bácsi. Valaki egész más. A hangfelvételen eltorzítottam a hangját, hogy ne legyen felismerhető. De az, amit mond, minden egyes szava igaz. Ééééés rendkívülien tanulságos!

Megérthetjük Karcsi bácsival készült beszélgetésünkből:

  • hogyan gondolkoznak a férfiak
  • miként lehet velük jól szót érteni
  • mit várnak el egy párkapcsolattól
  • hogy egy “normális” férfi hogyan áll a szexhez

A mi szeretett Karcsi bácsink 60 feletti ember. Megszokta, hogy ő a világon a legjobb, legerősebb. Az érzelmeivel különösebben nem foglalkozott, csak élvezte az erejét. Egy aranyszívű, tündéri óriás, aki soha nem akart ártani senkinek, de valójában azon túl, hogy a saját karrierjét építette, csak a sikeres férfiaktól megszokott “normális” mértékben foglalkozott a családdal. Szerette a gyerekeket, és imádta a kutyusokat. Feleségével jó viszonyban volt, de kapcsolatuk nagyjából 20 év alatt barátsággá szelídült.

Karcsi bácsinak eljött az idő, amikor kalandra, érzelmekre, szenvedélyre vágyott a szíve. Kapuzárási pánik, vagy egyszerűen csak itt volt az ideje a mélyebb érzelmekkel is törődni? Ezt nem fogjuk megtudni. Ami biztos, hogy pár éve lesérült. Már nem az a világbajnok, aki volt. Más emberré alakította a Sors a sérülése által.

3 éve elérte az a szenvedély, amit hiányolt életéből. Egy kedves, hízelkedős hölgy személyében. A hölgy sem nem szép, sem nem kirívó. Egyszerűen elvarázsoló. Karcsi bácsi nem érti, hogyan, és miért. Nehezen viseli, hogy nem ő hordja a nadrágot, nem ő diktál. 

Tiltakozik, ágál a sorsa ellen. Nem is akarja már igazán a szerelmet…Hogy valakitől függjön? No meg megmondják neki, mikor mit tehet és mit nem? Ez nem neki való…

Most nem érti, mi van vele. Két hölgy van az életében: egy, aki az ereje teljében vele volt, a felesége. A másik, aki 3 éve van, már az érzelmei kibontakoztatását hozta el. Karcsi bácsi most bizonytalan, mert felbillent a megszokott rend. Régebben mindig ő diktált, körülötte forgott a világ. Ez a mostani időszak viszont kiszolgáltatottá tette. Elkezdett a mélyebb érzelmekkel foglalkozni. 

De kell ez neki? 

Szeretne visszatérni a volt feleségéhez. Vagy mégsem?

Kíváncsi vagyok, Te hogy látod, mit tanácsolnál neki!

Karcsi bácsi történetének 14 perces változatát, általa felvázolva a linkre kattintva LETÖLTÉS UTÁN hallgathatod meg vagy itt a Youtube-on is meghallgathatod. 

A neki vetett kártyákat a videók alatt találod.

Asztroangyal válaszol

A válaszainkat egy videóban ITT  alul láthatod. Addig is gyere a Párkapcsolati SZEXtrológia csoportba. Ott felteheted a kérdéseidet, amit nyíltan felvállalsz. Ha inkognitóban szeretnél maradni, akkor kérdezz az Asztroangyal oldalon az Üzenet gomb megnyomása után.

ÜZENETEITEKET, HOZZÁSZÓLÁSAITOKAT Ti is elküldhetitek itt, az oldal alján! Minden szempont számít!

A kártyavetés magyarázatát az itt levő videó végén találod. 

A kártyavetést az Önmegvalósítás oldalán végeztem. Ajánlom szeretettel!

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük