Példahoroszkóp:
Kígyótartó elemzés az alacsonyabb és magasabb tudatszintű egyének számára

Egy egyszerű, hétköznapi ember esetében merőben más szinten kell értelmezni a radix horoszkópot, mint amikor valaki már a szellemi útra lépett, és elkötelezetten halad rajta. A Skorpió jel egyfajta váltóként üzemel: aki megérett rá, azt felfelé küldi, a Kígyótartó megélései felé. Itt tudjuk alkalmazni az itt bemutatott Kígyótartó elemzés t. Aki még nagyon anyagba ragadt, az ok-okozati viszonyokat látja csak, nem érti az analógiákat, az marad a megszokott síkon. A Skorpió a megszokott üzeneteket, tulajdonságrendszereket fogja hozni neki, ahogyan a Nyilas jel is.

Xénia horoszkópját vizsgálva megmutatom, mennyiben tér el a hagyományos elemzés a Kígyótartó magasabb rendű üzeneteinek értelmezéseivel kiegészítve.

Egyszerű elemzés az alacsonyabb tudatszinten létező ember számára

Xénia horoszkópjában kétszer három planéta is uralmi cserében van. A Bika Nap ura a Vénusz a Kosban, és a Vénusz ura a Bikában. A másik pedig ascendensének ura, a Halak Szaturnusz, együttállásban a Holddal, ami pedig a Rák Jupiter uralma alatt áll. Így a horoszkóp két ura a Hold és a Mars. Ezek mindketten fényszögkapcsolatban vannak a Neptunusszal, és valójában állandó együttműködésre “kényszerítik” az I. ház és a 5. ház témaköreit, illetve a 2-es ás a 3. ház témaköreit, kiegészítve az ezen planéták által uralt házakkal: I., 2., 3. IV. 5. 6. , VII. , 8., 9. X. , 11. és a 12-es házak témaköreivel, ami ,ha megnézed, valójában az egész életkört jelenti.
Ezek fényszögei a Neptunuszban csúcsosodnak ki, a 9. házban. Ami a Nap és Holdcsomópont szembenállásával, a személyiségben zajló kommunikációs káoszt hivatott jelenteni. Egy alacsony fejlettségi szinten ez könnyen jelezhet bipoláris problémákat, még akkor is, ha a Neptunusz szextilben áll az Uránusz-Plútó együttállással.
Az Uránusz-Plútó együttállás Neptunusz fényszöge elsősorban párkapcsolati ideges gondokat, a szerelem elmúltával komoly feszültségeket jelent. Mindent vagy semmit hozzáállást, türelmetlenséget, és azonnal mindent felrúgást hozhat, amint nincs meg a kellő töltöttség.

A másik oldalon erre a 9-es házas Neptunuszra a Hold-Szaturnusz-Chiron trigont vet, ami egy kiegyensúlyozott érzelmet, a higgadsággal szerzett érzelmi regenerációt, nagyszerű öngyógyítást és gyógyítói hajlamot mutat a Halakban, minden esetben.
Ennek quadrátja az 5. házas Jupiterrel és annak Lilith trigonja azt mutatja, hogy a szabadság mindennél fontosabb. A szabad megtapasztalás, a családi kötöttségek nélküli bővülés, amiben az érzelmeknek kicsi szerep jut. Egyszerűen érzelmileg nem fér bele egy gyermekhez vagy mély szerelmi viszonyhoz való kötöttség.

Ez az ember a “normál” elemzésnél egy egyszerű dietetikus tanácsadó, vagy mezőgazgasági mérnök, akinek a stabilitás, biztonság, kiszámíthatóság lételeme.

Xénia horoszkópját itt láthatod.

….és alatta megmutatom, mennyiben másabb, ha a Kígyótartó elemzés ki tud teljesedni az egyén tudatszintjének növekedése által…

Emelkedő tudatszintnél a Kígyótartó új utakat mutat

Az ember saját tudatszintjét képes növelni. Ennek egyszerű, napi szintű fejlesztéséről a Rezgésszint emelése a mindennapokban című írásban olvashatsz.
Ahogy a tudatszintünk emelkedik, egyre szélesebb spektrumon érzékeljük a valóságot. Egyre inkább felfedezzük, mi is beleszólhatunk, társteremtővé válhatunk. A Kígyótartó alap jellemzői itt találhatóak. 
Xénia elemzése és mindennapi megtapasztalásai nagyban módosulnak a  tudatszintjének növekedésével. A mindenek központját jelentő 9-es házas Neptunusz megnemesíti, egy emelkedettebb szinten érzékelhetővé és értelmezendővé teszi az egész tudatát. A mindent átölelő szeretet lesz élete fő tanulmánya, amit élete folyamán, tudatszintjének folyamatos emelésével egyre magasabb szinten, egyre nagyobb kiterjeszkedéssel tud megvalósítani.

A 9. ház többek között a magasabb szintű tanulmányokat, külföldi (vagy itt akár földön kívüli, csillagközi) kapcsolatokat, utazásokat jelenti. A Nap által jelzett isteni lélekdarab a 3. házban tükörként akar szolgálni, kommunikálni akar a Kígyótartóban élőkkel. Bemutatni, felfedezni életfeladata a Nap-Holdcsomó együttállás szemben a Neptunusszal állás szerint. Ez tényleges csillagközi járművekkel, vagy energetikai járművel, mint a merkaba, vagy asztrális utazással is megvalósítható számára. A kapcsolatokban mély változást hoz el ennek a horoszkópnak a tulajdonosa, s ebben megtalálja a szükséges támogató partnereket. Valójában a fantáziánk nem elég az ismeretek hiánya miatt arra, amit egy ilyen ember képes megtenni.

Az alacsonyabb tudatszinten a Bika planéták az anyagot szolgálják. Viszont, egy magasabb tudatszinten egyre inkább a manifesztáció/teremtés kapj jelentőséget, amit Xénia a Neptunusz szembenállásával a mindent átölelő, univerzális szeretet szolgálatába akar és tud állítani.

Az Uránusz-Plútó és Hold-Szaturnusz-Chiron szembenállása és a Neptunusszal való trigonja az elektronikai vívmányokkal vagy vízzel, hűtéssel, pszichés módszerekkel való gyógyítást is magasabb szintre emelik. A feltétel nélküli szeretet rezgései kivételes képességű kézrátételes gyógyítóvá vagy az önazonosság felszabadító erejét használó gyógyítóvá emeli a horoszkóp tulajdonosát.

A Kígyótartóban lévő 9. házas Neptunusz felerősíti Xénia médiumi képességét, látóvá, remek, clearvoyance-szá nemesítve az alacsonyabb tudatszinten élő tanulással vagy szellemekkel való zavaros kapcsolatát.
Jobb, ha partnere tudomásul veszi, egy nyitott könyv Xénia számára. Felesleges titkolózni előtte, sőt, inkább kihívó érzés minden titok, amit szívesen felfedez, bármi is lehet annak a következménye.
Probléma lehet a szelektálás nélküli fecsegés. Ezért nem árt, ha nem érkező impulzusok alapján hozza nyilvánosságra a kapott információkat, hanem fontos megbeszélnie valakivel, aki rutinosabb abban, mit bír el egy adott közösség, az adott egyén, akinek az az információ szól.

Meg kell tanulnia önmagáért is küzdeni, ekkor tud igazán hatékonyan és korlátok nélkül csillagközi üzeneteket továbbítani.

Visszajelzéseitek alapján úgy látom, amíg az egyén tudat/rezgésszintje alacsony, addig átlagon felülien sok nehézséget, zűrzavart és visszautasítást kell megélniük a Kígyótartó üzeneteire fogékony embereknek. 

Viszont, rendkívül gyorsan tudnak fejlődni, és ahogy emelik tudatszintjüket, egyre nagyszerűbb és boldogabb életet képesek élni, kiemelkedően erős teremtőképességgel.

A Kígyótartó rád vonatkozó üzeneteivel kiegészített elemzést a linkre kattintva kérheted tőlem.

Sok szeretettel: Derita mNemos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük