Inkarnációs gondolatok – REINKARNÁCIÓ

Inkarnációs gondolatok

avagy

SEMMIVEL SEM MEGLEPŐBB DOLOG KÉTSZER SZÜLETNI, MINT EGYSZER;

A TERMÉSZETBEN MINDEN FELTÁMADÁS

VOLTAIRE

HOROSZKÓP néha NEM EGY ELŐZŐ ÉLET TÖRTÉNÉSEIT MUTATJA? Ami biztos, hogy mindig az előző inkarnáció eredményét jelzi. (szerk.)

Réges-rég megfeledkeztem a hetvenes években kapott jóslatomról, miszerint 46 éves koromban autó-balesetben fogok meghalni. Ennek a könyvnek a kapcsán kerestem fel egy karmában olvasó látnokot, aki persze semmit nem tudott sem erről, sem rólam. Amikor azt mondta, hogy előző életemben autó-balesetben haltam meg, egy pillanatra megmerevedtem. Főként, amikor hozzátette azt is, hogy 46 éves voltam.
Most, mikor e sorokat írom, 47 éves vagyok. 
Az elmúlt évre valóban mutatott horoszkópom egy karmikus eseményt, ami lehetett volna éppen baleset is, de nagyon óvatos voltam, a kisebb helyi utakon kívül nem ültem autóba.

De a két egymástól független jövendölés azóta is elgondolkodtat. 
VAJON MINDAZ, AMIT LÁTUNK A HOROSZKÓPUNKBA, S AMIT AZ ABBAN JELZETT DOLGOKBÓL TÖBBÉ-KEVÉSBÉ EL IS KERÜLHETÜNK, VAJON NEM EGY ELŐZŐ ÉLET TÖRTÉNÉSEIT MUTATJA? S azért illik ránk és az életünkre annyira, mert akarva-akaratlan ugyanazokat a vizsgákat ismételjük, amelyeken korábban megbuktunk? 

MÁS ESETEKBEN IS HALLOTTAM MÁR OLYANT, HOGY VALAKINEK A HOROSZKÓPJA EGY-EGY IDŐSZAKRA JELZETT EGY ESEMÉNYT, AMIRŐL KÉSŐBB KIDERÜLT, HOGY AZ ELŐZŐ ÉLETÉBEN TÖRTÉNT VELE. Pont ugyanakkor. 
Talán ott a magyarázat, hogy az idő csak illúzió? 
Talán egyszerre több létsíkon, több életidőben vagyunk jelen, holott csak a valóság korlátolt szeletét érzékeljük gyarló agyunkkal?

-ÓVATOSAN KELL BÁNNUNK AZ ELŐZŐ ÉLETEKBŐL SZÁRMAZÓ SZORONGÁSOKKAL, FÓBIÁKKAL is, mert könnyen lehet, hogy ezek épp egy jövőben bekövetkező veszélytől óvnak meg, nem véletlen rak-tározódtak el. Ha valaki például retteg a repüléstől, mert egy előző életében lezuhant, nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, ha felkényszerítjük a repülőre. Nem kizárt ugyanis, hogy az életét menti meg fóbiája.

-Egy-egy újjászületés előtt bizonyos szempontból mi magunk, vagyis a lelkünk, vagy ha úgy tetszik, a tudatalattink az, aki választ. A leszületéskor mindannyian hozunk magunkkal egy teljesen egyedi energetikai burkot, amelyben benne van az előző életek lenyomata. 
A betegség azt jelenti, hogy az ego és a lélek között megszakadt a kapcsolat – mondja. – Ez jóval korábban látható az aurán, minthogy konkrét testi tünetben manifesztálódna.

-ÉRZELMEINKET ÉPP ÚGY VISSZÜK ÉLETRŐL ÉLETRE TOVÁBB, MINT BELÉNK ÉGETT TULAJDONSÁGAINKAT, főbb törekvéseinket, fóbiáinkat, szorongásainkat.

-SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLATUNK A LEGTÖBBSZÖR KARMIKUS. Azért használom a „legtöbbször” szót, mert ritkán megesik az is, hogy a fentiekben leírtak szerint olyan szülőpárt választunk, akikkel ugyan egyetlen elmúlt élet sem köt minket össze, de náluk találtuk meg a feltételeket a tökéletesedéshez vezető úton. Ők tudtak a számunkra olyan környezeteket, fejlődést és nem utolsó sorban génállományt teremteni, amire szükségünk volt.

-AZ EGYÉNI, SZEMÉLYES KARMA MELLETT LÉTEZIK CSOPORTKARMA IS, ami lehet egy család, egy ország, egy nemzet, egy faj közös kar-mája is, amely mintegy „felülírhatja” az egyéni karmát. Néha hallhatunk olyan eseteket, ami-kor tömegszerencsétlenségek során egy-két ember csodával határos módon megússza a szinte elkerülhetetlent. Ezek azok a ritka esetek, amikor az egyéni karma erősebb volt a csoportosnál, vagyis az illetőknek valami karmikus küldetés miatt itt kellett maradnia.

-FOGADALMAK, ÁTKOK. Judy Hall könyvében megemlíti az úgynevezett „örökre szóló fogadalmakat”, amelyek olykor (magyarosan szólva) „belekavarhatnak” kapcsolatainkba. Ilyen például, aki előző életében kolostorban élt, apáca vagy pap volt, aki nagyon komolyan vette a szüzességi fogadalmat. Mivel a lélek nem felejt, s erős vonzódásainkat, vágyainkat, motivációinkat életről életre visszük magunkkal, a fogadalomból erre az életre is marad valami. Az illető nehezen tud szexuális kapcsolatot építeni, abban örömöt találni, mert bűntudat kínozza.

Hall szerint hasonló a helyzet egy-egy más személynek tett erős fogadalommal is. „Sosem hagylak el!” „Örökké szeretni foglak!” „Mindig gondoskodom rólad!” Meglehet, hogy nem tudjuk az okát, de egy-egy ilyen fogadalom életről életre dolgozik bennünk – holott már semmi szükség rá az új élet új kapcsolatában.

-EGY ESET. Egy fiatal hölgy volt, aki olyan allergiás panaszokkal küzdött, mintha egész életében sírna. A meditáció alatt átélte, amikor mindkét gyermeke a szeme láttára halt meg. Miután ez a felszínre került, az allergiás panaszok mintegy maguktól elmúltak. Igaz, az azt megelőző életében viszont ő okozta egy kisgyermek halálát akkori gondatlansága miatt. Érdekes egyébként, hogy a köztes létben eltöltött idő egyre rövidebb lesz. Ennek az is az oka lehet, hogy azok, akik erőszakos halállal haltak meg, hamarabb visszaszületnek, mint akik a dolgaikat rendezve, békében távoztak. Nekem például volt néhány ügyfelem, akik egymástól független a normandiai partraszálláskor haltak meg, s nagyon rövid időn belül ide születtek vissza. A leggyakoribb azonban a családon belüli visszaszületés, amin nem is csodálkozhatunk, hiszen a szeretet az egyik legerősebb karmikus kapocs.

-ISMERTEBB KARMA KUTATÓK:
Ian Stevenson, a virginiai egyetem professzora, a világ legismertebb karma kutatója sok ezer esetet gyűjtött össze emberekről, sorsokról, akik tudták, hogy éltek már korábban. Raymond Moody professzort a klinikai halottakról írt, „Élet az élet után” című könyve. dr. Bruce Goldberg, a baltimore-i hipnoterapeuta munkássága sem, magyarul is megjelent könyve „Előző életek, jövendő életek” címmel. Judy Hall, az angolszáz nyelv-területen ismert, regressziós terápiával dolgozó karmakutató, „Rokon lelkek, lelki társak” cím-mel nagyszerű könyvet. 1920-as években élt híres amerikai látnók, Edgár Cayce aki hipnotikus álmai során mondta el megállapításait, megérzéseit, diagnózisait, jóslatait stb. amelyeket egy gyorsírónő jegyzett le.

Forrás: Horváth Andrea 
KARMA ÉS REINKARNÁCIÓ 
Miért kell újjászületnünk? könyve

prof. Bókkon István

Ez is érdekelhet:

Miért teszem, amit nem is akarok – LIDÉRC

Miért teszem, amit nem is akarok – MEGSZÁLLOTTSÁG

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük