Hogyan kereshetsz információt az Akasha krónikában?

HOGYAN KERESHETSZ INFORMÁCIÓT AZ AKASHA KRÓNIKÁBAN

A lehetőségek végtelen tengere

Már volt róla szó, hogy az olyan találmányok mint amilyeneket Nikola Tesla (nagy példaképem) is kiemelt az akasha mező idea lehetőségteréből (a lét hullámállapota) a matéria (részecskeállapot) szintjére, valójában a térben egészében jelen van, mint minden más.

Jelen van, de nincs megvalósulva egészen addig a pillanatig, amíg valaki össze nem omlasztja a figyelmével azt a lehetőséget, hogy átforduljon az adott jelenség a megnyilvánulatlan térből a megnyilvánul térbe. Ehhez az átfordításhoz szükséges az előzőleges tanulmánykulcs engramm lenyomata az egyénben.

Az akshában olvasni képtelen és az akasha menő vándora közötti egyetlen különbség a kódkulcs megléte.

Hasonló ez ahhoz, mint amikor valaki bizonytalanul először lép be egy hatalmas könyvtárba, és a pultnál kérik tőle a tagsági kártyát és ő nem tudja felmutatni. Ilyen amikor valaki nem tud olvasni az akashában.

Amikor viszont valaki képes rá, az hasonló ahhoz, mint amikor már kiállították neki a tagságiját és elmagyarázták számára, hogy mik a könyvtárban való mozgolódás ismérvei. Hol találhatók a tudományos, hol az irodalmi, hol a nyelvkönyvek…stb.

Ilyenkor már magabiztosan lép az illető a könyvek tengere irányába és kezdhet kedve szerint tallózni. Tehát ha meg is van a kulcsod egy megadott számszimbülumból kifejlő formán keresztül, akkor bár beléphetsz a nagy éteri könyvtárba, de onnan csak ahhoz a tudástérhoz lesz hozzáférésed amilyen lenyomatot őrzöl magadban engramm szinten.

A kód megszerzése

Hogyha fizikával kapcsolatos dolgok érdekelnek, abban szeretnél fejlődni úgymond továbbtanulni a nagy akasha terében, akkor előzőlegesen érzékelnie kell a térnek, hogy rendelkezel már valamennyi fizikai tanulmánnyal. Különben nem enged be, mert nincs hozzá kódod a meződben. Amint a hétköznapi tudatállapotod által fenntartott karmikus létedben a fizikába elmélyülsz materiális könyvekből és oktatóktól tanulva, meglesz a belépési kódod az éteri fizika könyvtárba is.

Ajánlom figyelmedbe Önismereti karakterisztika elemzésemet is, amit jobban megismerhetsz erre a linkre kattintva.

Namaste: Harangozó Viktor Szenge

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük