Helena és a virtuális szerető

Online szex, virtuális szerető

Az oldal alján találhatod az Asztroangyal válaszol tanácsadóinak véleményét is az esetről

A mai kor egyik legnagyobb problémájával találkozhatunk itt. Sokszor az idősebbek is áldozatul válnak egy-egy csinos arcnak, vagy néhány kedves szónak. A fiataljaink viszont szinte szabad prédaként teszik ki életük minden momentumát, és bájaikat a netre. A virtuális szerető pedig csak egy szomorúbb napra vár, és máris kész felvidítani kedvünket. Egészen addig, amíg meg nem kapja a meztelen képet vagy videót a gyűjteményébe.

A levél

Köszönöm a lehetőséget. Nemrégiben levelezett velem egy mexikói férfi, aki elhitette velem, hogy szüksége van rám, és rendesen udvarolt is angolul, küldött magáról képeket vegyesen, rávett engem is hogy csináljam ugyanezt, persze hónapokig tartott, teljesen megszerettem, kinyíltam neki meg minden, és másnap amikor megkapta amit nagyon akart, a videochatat, 3-szor is meg képeket cseréltünk, elhagyott… letiltott 😞

Azóta is nagyon hiányzik, nem tudom elérni sehogy sem mert nem akarja. Azt hiszem megvan a tanulópénz nekem ebből. Most karácsony óta jól összetörte a szívemet, de nem hiszem hogy közömbös lenne, de talán a jövőben még reménykedhetem, iszonyú nehéz nekem most ez. Van azóta még 1-2 pasi aki szeretne messengeren ezt meg azt, de már nem merek több ilyen virtuális kapcsolatba belevágni, mert megsérül a lelkem, mert nő vagyok.😞Köszönöm, hogy leírhattam a történetemet.

Csak egy lelki társat szeretnék, aki ráér néha írogatni, mindegy, mert olyan szeretethiányos vagyok, hiába vagyok amúgy férjnél, mindenki csak a virtuális világában él sajnos.

Jobban fájt nekem ez az egész mintha igazi lett volna, de hittem hogy dolgom van az emberekkel, akik felém jönnek.. és elszabadult a fantázia, mert korlátozott vagyok amúgy.

Végülis szépen váltunk el, mert boldoggá akart tenni és ezt nagyon is sikerült, túl jól. De nem volt szó arról, hogy utána eltűnik teljesen. 😞 Most kereshetek valaki mást, mert függő lettem 😞 ?
Kár hogy mi nők ennyire ragaszkodóak vagyunk, mért nem lehet mindegy…

Miért van szükség a férjen kívül lelki társra?

Hát azért kéne valami lelki társ, mert nem akar velem foglalkozni, soha sehova nem jön velünk. Mindig csak a számítógépes játék van neki, ezért váltak el régebben is tőle sajnos,. Azt hittem én meg tudom változtatni őt, ez úgy is volt egy ideig, kb. 1-2 évig, majd “visszaesett” 😞 Most 50 éves múlt, nem tudom a mai generáció beleszületik a virtuális életbe, én pedig bánatomban ezt folytatom.

Itt könnyebben el lehet érni embereket, mint a valóságban, mert sokan bezárkóztak, és nem divat a személyes találkozás…

Asztroangyal válaszol

A válaszainkat egy videóban ITT  alul láthatod. Addig is gyere a Párkapcsolati SZEXtrológia csoportba. Ott felteheted a kérdéseidet, amit nyíltan felvállalsz. Ha inkognitóban szeretnél maradni, akkor kérdezz az Asztroangyal oldalon az Üzenet gomb megnyomása után.

Ez is érdekelhet: 

Párkapcsolati horoszkóp-elemzés – Mi kell hozzá?

A Szuperszex és az előkészítés varázsa


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük