Bemutatkozó – Harangozó Viktor Szenge

Tisztelettel üdvözlök mindenkit!

A nevem Szenge. Ez egy tibeti név, amelyet buddhista beiktatásomkor kaptam a tibeti rendszerbe. Annyit jelent Hóoroszlán. Ez egy védelmező aktivitás, így kiváló alapot nyújtott a szellemi létformákkal és paranormális jelenségekkel való tanulmányaimhoz.

Végzettségemet tekintve:

Parapszichológus/Szellemi gyógyító,

Reiki mester (Usui Shiki Ryoho),

Buddhista tanító és

Hangtálmasszőr illetve keleti/nyugati masszőr vagyok.

16 évesen kezdtem a pályafutásom a spiritualitás és a parapszichológia útján. Az utóbbi harminc év alatt számos mesterem és tanítóm volt. Nekik köszönhetem azt a tudást és tapasztalatot ami a küldetésemhez elengedhetetlen alapozásként funkcionált.

Amiben segíteni tudok azoknak, akik megkeresnek:

Traumák, lelki sérülések hatékony oldása, reumatikus váz/izomrendszeri fájdalmak problémák kezelése, energetikai kezelések, kvantumgyógyászat, láthatatlan lényekkel való kapcsolat és problémák megszüntetése (beleértve az ördögűzés szertartását is), házszentelés, halott búcsúztató szertartás, esküvői szertartás levezetése. Gyógyító torokének koncertek.

Hitvallásom:

Az utam a mindent meghaladás útja. Mindent tapasztalni és meghaladni, nem leragadni semmilyen eredménynél. Továbbá az abszolút politikasemlegesség, mert az csak egy gyerekes színjáték minden összetevőjével együtt.

Szeretem a létet tapasztalni, akkor is, ha nem csak jó dolgok történnek. Mindez csupán álom, jó és rossz álmok szakadatlan folyama. Egyáltalán nem valós, de annak érződik.

Vallom, hogy a humor nagyon fontos az életben, mert általa lehet igazán átalakítani a gúzsba kötő ártó érzelmeket.

A tudatos jelenlét megint csak nagyon fontos, mert azáltal lehet meghaladni a gondolatok hullámzó birodalmát és a kettősségbe fulladt létszemléletet.

Saját hangterápiás rendszerem:

Hangterapeutaként húsz év alatt kidolgoztam a saját rendszerem a SZENGE HANGTERÁPIÁ-t, ami igen hatékonynak bizonyult a hangrezgésgyógyászat szakterületében. Parapszichológusként traumákat oldok ki azokból akik megkeresnek, masszőrként, nyugati vagy keleti masszázst adok. Állandóan továbbképzem magam ebben az álomlétben, mert a vég nélküli tanulás inspiráló erőként hat rám és megakadályozza a nyitottság kiégését.

Időnként felkérnek, hogy buddhista keretek között adjak össze Párokat. Szívesen teszem, mert mások boldogsága engem is felemel. Próbálok emberként élni a legjobb tudásom szerint segítve magamon s másokon.

Elérhetőségeim:

telefon: 06 204754333

email: hooroszlan@gmail.com,

Facebook: Harangozó Viktor ( Szenge ),

youtube-on Hóoroszlán, Szenge saját csatornája illetve a ONE D-R Records csatornáján Szenge hanganyagai az Életmód és életvezetés lejátszási listában hallhatóak ide kattintva.

Itt, az Asztroangyan holnapon a Szenge válaszai kategóriában olvashatod cikkeit

SzeVi Stúdióről bővebb infókat ide kattintva érhetsz el a Facebookon
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük