Én a Robot – a szexi férfi programom miatt szeret a párom

A szexi férfi programom miatt szeret a párom még 12 év együttélés után is!

Lebuktam – én és a programom

Egy kis “Coming out” következik most a részemről.
Nemrég megkaptam egy olvasómtól, hogy azok alapján, amiket írok magamról, az életmódomról és a családomról, vagy nem vagyok ember, vagy hazudok. Ez bizony betalált keményen, így be kell vallanom nektek, hogy mint ahogy a mellékelt kép is mutatja, bizony nem vagyok ember. Én… Én egy robot vagyok.

Arra való a programom, hogy boldog életet teremtsek a családomnak, segítsek a hozzám fordulóknak és jól érezzem magam a bőrömben. A kérdés az, hogy erre valóban csak a magamfajta robotemberek lehetnek képesek, vagy talán az egyszerű földi halandók számára is abszolválható némely módszerem, ami számomra hatékony? Szerény véleményem szerint amit mi véghezviszünk a kis feleségemmel, arra bármelyik pár képes lehet. Egy ideális világban a mi házasságunk mindössze egy átlagos házasság lenne, de semmi extra. Nekünk is van bőven hova fejlődnünk, de ettől még szeretjük egymást és ezidáig sikeresen oldottuk meg a 12 év alatt felmerülő problémáinkat.

Mi a nagy titok? A programom szerint minden nap figyelek a páromra és beszélgetek vele. Figyelek arra, hogy valamilyen módon támogassam őt ,és az intimitás útján is éreztessem vele, hogy fontos nekem.

Igen, ez a kulcsszó,

éreztetem vele, hogy fontos nekem.

A huncut csavar az, hogy ő garantáltan nem olyan robot mint én, és mégis minden téren jó partnerem, sőt az élet egyes területein sokkal ügyesebb nálam. Azt gondolom, ha ő emberként erre képes, akkor más is képes lehet rá.

Hogy mi a tanulság ebből az egészből?

Mindjárt itt az új év, jövőre programozzátok ti is magatokat arra, hogy komolyabban vegyétek a családotokat, önmagatokat és a boldogságotokat!

Ez is hasznos lehet a párkapcsolatotok megújítása során:

Unalom, a párkapcsolat legfőbb ellensége

Gilján János

Gilján János párkapcsolati- és szexuál coach írásait a Boldogság és Szenvedély rovatunkban találhatod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük