Élet és lét mesgyéjén, önmagunkig

Álmomban a holt lelkek házában jártam…

Magával a léttel kell tudatosulnod, nem csak az élettel. Sem az élet, sem a halál személyedben nem létezik. A dimenziók nem léteznek, érzékelésre valók. Az élettel függnek össze. Az idő az egyetlen olyan dimenzionális tényező, amelyen át érzékelhetővé válik az előző három. Ezen keresztül érzékelhető az élet “valósága”. A születést és a halált más személyekkel azonosítod, akik felé kötődéssel viszonyulsz, hiszen születésük és haláluk érzelmileg függőséget teremt az életben. Te az Ő segítésükre vagy orientálva, mert általuk testesül meg az emberiség.

Ebben a formában érzed az életet. A lélegzeten át, a lélegzés lenyomatában. Célod vissza a Forráshoz, Életeken át. Ez a léttel való tudatosulás. Az Isteni Út.

A tudati lét, örök és elpusztíthatatlan! A kollektív tudathoz kapcsolódva hozzáférsz minden tudáshoz, ami szükségedet kielégíti. Bármit lehívhatsz onnan, csak tudatosan figyelned kell az információk megnyilvánulásait.

Ajánlott alkalmazásokat, lépésekben adok meg, hogy ne zavard össze önmagad.

1. lépés, önbizalom

Tisztában kell lenned önmagaddal. Soha ne hazudj magadnak. A hazugságokból bizalmatlanság születik. A legfontosabb, hogy legyen önkritikád. Amíg eddig nem érsz el, addig nem láthatod a fától az erdőt. – tanulj meg együtt élni a zajjal. Figyeld tudatosan, mik azok a dolgok, amik vonzanak. figyelj arra amit látsz, amit hallasz, mindenre, amit érzékszerveiddel érzékelhetsz. Átgondolva, jegyzeteld le, melyik érzékszerved kapta a legtöbb szavazatot a vonzalomban.

Ne feledd: a hasonló a hasonlót vonzza! Minden az Univerzum törvényei szerint, egyesíti egymást a kiegészülésben. Fent tartva ezzel az egyensúlyt. Minden, ami létező, az egyensúlyra törekszik.

Ne az ellentétekre, hanem a szinonímákra figyelj! Jegyzeteld le folyamatosan, mik és kik voltak azok az események, személyek, vagy “véletlenek”, amik megmentettek vagy előidéztek fordulatokat az életedben. Minden számít. A jelek , a színek, a számok, az arcok, illatok, szagok, természeti megnyilvánulások, fák, állatok, formák, babonák. Ez mind TE vagy. ezek az apróságok, amik építettek, kísértek téged. A mágnesességre gondolj. 2 pozitív pólus, taszítja egymást, mert mindkettőben ugyanaz a teljesség van jelen. A negatív és pozitív pólusok keresik a párjukat, amivel kiegészítik egymást, a pozitív és negatív vonzza egymást. Így lesznek teljes egész. Pozitív. Ezért van, hogy egy kört nem tudunk kitölteni egy négyzettel.

Csak figyelj és tanulj!

Gyakorold az általad felismert hibáidat megismerni, és elfogadni. Ha magaddal nem vagy őszinte, nem tudsz tudatosan cselekedni. A jó tulajdonságaidat szintén meg kell állapítanod, és el kell fogadnod tényként. Így ismered meg határaidat. Ez az önbizalom.

Tehát hiszel a saját ítélőképességedben. Őszinte vagy önmagaddal. E nélkül nem léphetsz tovább, mert akkor csak hazugság az egész és csalódások ismétlődéseibe botlasz majd. Az önbizalom építheti a tudatosságod, hogy tudatosan éld az életed.

A további lépéseket hamarosan megosztom veled.

Holocsi Fircsi lélektermészetgyógyász

Ez is érdekelhet:

Társas kapcsolatok az Univerzum törvényei alapján

Önbizalom építése – akár elveszett, akár most találsz rá

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük