Charon és én (Egy különös egybeesés)

CHARON ÉS ÉN (Egy különös egybeesés)

Sokat gondolkoztam, hogy ezt hogyan írjam meg, de úgy döntöttem, hogy egyszerűen csak leírom és úgy lesz jó ahogy van. Kérdeztétek tőlem, hogy az általam őrzött módszerek honnan származnak. Erre két választ tudok adni, egyrészt régebbi tanulmányaimból, másrészt “felkapcsolódásból” az akasha krónika megcsapolásából. Azon belül is egy valaha élt nagy mágusnak a tudati mezejéből.

Itt tartozom egy magyarázattal, hogy mi a küldetésem, s aminek anno a tudomására jutottam, s amit meg akartam tagadni, de mindenképp nagy ellenkezést váltott ki belőlem amikor ezt közölték velem. Aki ismer engem tudja, hogy én azt sem szoktam megengedni, hogy mesternek szólítsanak, vagy többre tartsanak mint bárki mást. Így amit leírok most információt az az én titkom volt, és nem is lényeges, viszont egyre inkább muszáj beszélnem róla, mert a munkámmal kapcsolatban van.

Belevágok úgy ahogy van. Mindig őszintén működöm.

Szóval, anno amikor még életben volt Marika néni (Szepes Mária) még életében eljött az alkalom (el jött volna) hogy találkozzunk és beszéljünk valamiről. Épp a találkozónkra készült Marika néni, és mondta a segédjének hogy ő most egy úriemberrel fog találkozni így hát nagyon csinosnak kell lennie, hozza a legszebb ruháját neki 🙂 Ugyanis miközben készültem hozzá, hatalmas izgalommal, a segédjén keresztül üzent nékem.

Fotő: Szepes Mária alapítvány
Fotó: Szepes Mária alapítvány

Egy szó mint száz, megbeszéltük, hogy a következő héten találkozni fogunk és mindketten nagyon vártuk ezt az “újratalálkozást” Azonban az élet ezt nem engedte meg. A fizikai találkozás elmaradt mert a következő hétre rá Marika néni eltávozott a fizikai létből. Ezután három médium jött az életembe, akik nem is ismerték egymást.

Az egyik egy asztrológiában jártas a másik kettő meg csatorna médium. Közöltek velem valamit amit azóta kétkedve fogadok, pedig nagyon meggyőző érveik voltak. De állításuk szerint mind az asztrológiai képlet mind a látomások alapján Szepes Mária bátyjának Wictor Charon- nak vagyok az egyik rész inkarnációja. Pontosabban a tudós kutató rész inkarnáció.

Eléggé elkezdtem veszekedni ezzel a lehetőséggel, s a mai napig nem akarok benne hinni. De egy valami azóta történt:

Az elmém rákapcsolódott Charon munkásságára és azt a feladatot kaptam, hogy folytassam azt amit elkezdett

és hogy ne aggódjak mert minden képességet megadnak ehhez.

Így hát akár igaz akár nem amit megpróbáltak velem elhitetni, egy biztos:

Charon képességei közül a tudattechnológia újrafelfedezéséhez kulcsot kaptam “odaátról”. Feladatom folytatni a misztikus utat és ébreszteni azokat akiket csak lehet és tartani bennük a lelket. Ez az életfeladatom.

Köszönöm mindenkinek a megtisztelő jelenlétét, akik támogatnak engem a munkámban, szívvel lélekkel. Most már körvonalazódott, hogy kik azok, akik hatékonyan képesek kiegészíteni a munkám avagy küldetésem. De továbbra sem vagyok hajlandó elhinni a Charon reinkarnációs történetet még ha a nevünk is ilyen szépen összecseng.

De azt kénytelen vagyok elhinni hogy kapcsolatban vagyok vele, mert a munkásságához való folytatáshoz kapom az infókat. Áldás Embertestvéreim 🙂

Harangozó Viktor Szenge

Szívesen ajánlom figyelmedbe ezt is:

Kvantumpszichológia jelentése, egyszerű, érthető nyelven

Egyetemes mester – Emlékfény az emlékezés útján

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük