Az elvarázsoló kislány, aki nyitott gerinccel született

Lili, aki nyitott gerinccel született, mégis igazi áldás a családjának és társainak.

Horoszkóp-elemzés, melyben gyermek- és szülfejlesztési tanácsadást is találhattok

A horoszkóp főbb motívumai: 

Az anyai elfogadás és elutasítás, a szabadság és fogság – minta 

a nyitott gerinccel születés tanításai és tanulságai

A GYERMEK

A SZÜLŐK

Elemzés

Lilinek Vízöntő napja és Szűz ascendense van. Mégis kiemelkedő jelentőségű életében a Lilith jelenléte a 11. ház csúcsán, a Rákban.

Mit is jelent ez?

A Vízöntő egy örök újító. Soha nem jó neki az, ami van, ami bevett, megszokott dolog. Ők a világ nagy elméi, akik felfedeznek szükséges és látszólag teljesen haszontalan dolgokat is. Mégis különleges világlátásukra nagy szükségünk van. Nélkülük talán meg is állna a fejlődés.

Ugyanakkor hajlamosak belemerülni saját világukba. Kizárják a többieket, mindenkit, aki nem segíti őket világfelfedező útjukon. Ez azért nagyon fontos, mert sokáig azt hihetik, őket zárják ki másságuk miatt!

A Szűz ascendenssel az emberke okos tekintete, és félénk megnyilvánulásai a leginkább feltűnőek. Alapvetően önbizalom-hiánnyal küzd, de észérvekkel, megtapasztalással képessé válik saját magában bízni. Így a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás az, ami bármilyen témakörben magabiztossá tudja a kívülről látható tevékenységeit tenni (pl. mozgását, rajzát, éneklését).

Anya – lánya feladat

A horoszkópjában több tényező is és a numerológiai elemzése is azt mutatja, elsősorban az anya-lánya kapcsolat az, ami egy feloldásra váró téma kettőjük életében! Illetve, a felmenőik között is ez egy mélyben meghúzódó seb, amit vele, általa tudnak a szülők megélni, és feloldani.

Az anyai elfogadás, és elutasítás témája egész családjuk, Anya és Apa családjának életét is megkeserítette. Hol a családjuk nő tagjait, hol pedig partnereiket utasította el az aktuálisan élő generáció. Ez persze nagyon komoly házastársi fájdalmakat is okozott. A mostani életükben is megjelenhetnek ezek az érzelmek, még akkor is, ha konkrétan az Anya párja, Apa nem szolgált rá a vele kapcsolatos negatív érzelmekre.  Ezt egy családállításon lenne érdemes felkutatni, pontos okait és feloldási lehetőségeit felfedezni. Mindenképpen tud javítani a párkapcsolatukon és az anyával való kapcsolatukon is.

Szívesen ajánlom akár családállításhoz, akár hangtálas vagy kineziológiai oldáshoz a MIRON program tanácsadóit. Őket ezen a linken keresztül ismerheted meg. 

Amire figyelniük kell

Lányuk az anyai szeretet foglyává válhat. Persze, most mondhatja anyuka, nélküle nem tudna élni. Igen, jelen pillanatban, és az elmúlt 5 évben biztosan így is volt. Ugyanakkor nagyon kell önmagára figyelnie anyának, hogy amint valamit képes egymaga elvégezni a gyermek, már ne segítsen neki abban a dologban. Biztosítania kell, hogy ne legyen baleset belőle, légyen résen, miként csinálja, de az első adandó pillanatban lépjen hátrébb! Engedje, hadd váljon a maga szintjén a lehető legönállóbbá.

Ha ezt elmulasztja, és mindig segíti, akkor is, ha már nem kellene, Lili fogja azt érezni, olyan nehéz sorsot kell miatta megélnie anyának, ami állandó lelkiismeret-furdalást okoz benne. Ennek következménye pedig az a kielégíthetetlen bánat lesz, amikor úgy érzi a gyermek, soha nem képes édesanyjának megfelelni, soha nem lesz Neki elég jó!!!

Figyelnie kell arra Anyának, hogy ne váljon gyermeke áldozatává. Ő ezt nem várja el tőle. Ugyanakkor, ha nem szabadítja fel Anya saját magát kellő mértékben (az a kellő, ami harmóniát hoz el benne), akkor azt veheti észre, folyamatosan veszekednek, valamiért mindig hadban állnak egymással.

Újra és újra juttassa Anya saját maga eszébe:

nem egymással, hanem a közös célért kell küzdeni!

A legjobb dolog, amit tehetett mindkettőjük érdekében, hogy fontos szerepet vállalt be egy SNI gyermekeket segítő csoportban! Lilinek ugyanis rendkívül fontos egy társasághoz tartozni. A szabadság-elvekért, a csoportja tagjainak megbecsüléséért küzdeni jött, így máris, Anya által végezheti feladatát.

Fontos számára, hogy élete tanulságként szolgáljon mások számára. Őt az lelkesíti, ha mások jobban vannak általa!

Majd később meglátják a szülők, ő saját maga is szívesen motivál másokat. Beszélni igen érzelemdúsan fog tudni erről, és meghatóan érzelmesen tud énekelni. A foglalkozásává is válhat az éneklés, vagy a kommunikáció egy speciális módja. A telepátia tanulását szerintem el is kezdhetnék, természetesen együtt! Az első lépésekben tudok segíteni.

Lili “betegsége”, a nyitott gerinccel születése, a szülők gerinctelenséggel való küzdelmére utal

Lili a nyitott gerinccel való születése ELLENÉRE tehetséges a művészi mozgásformákban. A bőrrel való munkában igen ügyes (pl. tetoválás, sminkelés) vagy a bőr kiképzésében szűcsként és tímárként is nagy tehetséget mutat. Persze, ez még messze van, de jó tudni, hogy a valódi bőr jótékony hatású számára, fokozza a céltudatosságát.

Röviden összefoglalva:

Lili egy rendkívüli kislány. Nem kell jobbnak vagy szebbnek beállítani őt és a helyzetét sem, mint ami igaz. Azért jött, hogy másokat segítve gyógyítsa önmaga és az összes felmenői lelkét.

A kommunikáció, és az érzelmek közlésének egy nagyon különleges módját tudja megvalósítani, ami felszabadító és boldogító hatású az emberek számára.

A felmenők között megélt “gerinctelenségi” problémák, amikkel időről-időre találkozik a család, mind arra ösztönöznek, hogy

Légy a lehető leginkább őszinte! Önmagaddal elsősorban.

Vállald fel azt, amit érzel. Ne szégyelld, amit gondolsz. Magadnak mondj teljesen igazat, aztán finoman becsomagolva tálalhatod mások számára. …és igenis mondd ki!

De a legfontosabb: tarts ki akkor is, ha már mások rég feladták volna!

Szabad elkeseredni, el lehet mondani, mennyire rossz a helyzet. Nem kell cukormázba vonni az életeteket. Nem kell sokkal jobbat mutatni, mint a valóság. Az egyenes felvállalás segít abban, hogy ne kelljen a gerinctelenséggel küzdeni.

Nagyon sok szeretettel: Derita mNemos

További tanulságok Lilith üzenete által

Horoszkóp elemzést, illetve asztrológiai alapokon fejlesztési tanácsadást itt kérhetsz. 

Itt mutatom meg, milyen a Down szindrómás küldetés.

Segíthet még a Hold anya, segíts önmagamban megtalálni a boldogságot című írásom.

Az indulatokat sokszor a Marsi energiák aktiválódása tovább fokozza.  Hogyan ismerd fel, hogy a Mars éppen tanítani akar minket? A Párom a tükröm és a Mars energiái című cikkemből megtudhatod. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük