Asztrológiai előrejelzés 2021-re (családok, munka, nyarlás)

Asztrológiai előrejelzés 2021-re
Hogyan alakul a családok helyzete?
Milyen rendelkezésekre számíthatunk?
Szövetségek felbomlása és új szövetségek köttetése
Az eső vagy a szél fog győzni idén márciustól októberig?

Érdekes időjárási jelenségekkel ismerkedhetünk meg az asztológiai előrejelzés 2021. március 20 – szeptember 20 közötti jelzése szerint.

Általánosságban milyen hatásokkal kell számolnunk ebben a fél évben?

A Kos 0 a 2021-es évben március 20-án, 10.40 perckor következik be budapesti idő szerint. Az ascendens Rák lesz, így az előrejelzés fél évig biztosan érvényben marad, majd szeptember 20-tól számíthatunk nagyobb változásra, a Mérleg 0 időszakától.

A 2021-es Kos 0 ascendense a Rák 7.30″-es állása a Mirzam állócsillagra mutat, ami hittel telivé teszi a magyar embert. Így legalább az általános közhangulattal nem lesz bajunk 🙂

A káldeusi időszámítás szerint a Nap korszakában a Szaturnusz évét éljük, így e két égitest a szokottnál is nagyobb jelentősséggel bír az előrejelzésünkben.

Az 5. és 6-os ház ura a 8 csúcsán és a 12-ben a dolgok végét és további visszahúzódást, bezártságot, betegséget hozhat a szerelem, tanulás, szexualitás és gyermek, illetve a munka, szolgálat és testi megterhelések terén.
Így ebből kijöhet egy nagyszabású, sokak életét megváltoztató rendelkezés, vagy a gyermekek otthontanulásának folytatódása éppúgy, mint munkahelyek bezárása vagy egy újabb közmunka-közszolgálati, illetve a home office programok létrehozása és támogatása terén is. Lesz ebben felszabadító és újabb, más minőségű korlátozást jelentő esemény is.

Mi is lesz igazán jellemző márciustól októberig tartó előrejelzés 2021. március-szeptemberi időszakában?

Családok és külföld

A Rák ascendens a család, otthon fontosságára hívja fel a figyelmünket. Aki eddig is törődött családjával, most még inkább fog, s akinek eddig ez a téma nem volt annyira érdekes, azt is foglalkoztatni fogja. A kormányintézkedések is a családot állítják középpontba, s talán most már a szegényebb családok érdekét is szolgálni fogják intézkedéseikkel, nem csak a módosabb, tenni képes és tenni akaró családokat. Családok otthonteremtése, költöztetése (kiürülő települések benépesítése céljából otthonfelajánlás), meglévő otthonok vagy újonnan vásároltak felújítása, élhetőbbé, gazdaságosabbá tétele kerül a magyarság figyelmének központjába. Sokan fognak idén hazatelepülni, vagy éppen véglegesen külföldre költözni.
Halak országból külföldiek betelepítése, menekültek fogadása is céllá válik.

A külföldi kapcsolatok, és egy új szövetség komoly előrelépés lehet országunk számára Kínával, Japánnal és Hollandiával is (illetve más Rák, Skorpió, Halak és Ikrek országokkal is)

Újabb titkok

Ebben a fél évben, márciustól októberig sok titok kerül napvilágra. A közszereplők ügyes-bajos dolgait sorra leplezik le, elsősorban a külfölddel kapcsolatos helytelen vagy tisztességtelen üzleteiket, de valamilyen váratlan okból, hirtelen támogatók által megússzák a felelősségre vonást (már megint).

Gyermekekkel kapcsolatos fontos információk is napvilágra kerülnek, az Erkölcs lecsap a gyermekeket megszentségtelenítő perverzekre.

Őszinte kommunikáció kezdődik meg a tényleges halálesetekről. Félő, hogy meglepő mennyiségű gyermek hal meg agyhártyagyulladásban, vagy születik agyvérzéssel ebben a fél évben.

Már-már mondhatnánk, szokványos évünk lesz.
De mégsem.
A közvélemény számára hirtelen ér véget néhány fontos szövetség, amiből eddig anyagi támogatást kapott az ország, és eltűnhetnek a családok otthonbővítésére szánt összegek is
Mégis az egészből a kormányfő sérthetetlenül jön ki, és egy fontos, harcias nővel vitetik el a balhét…

Igazából a dolgok mélyére nem fogunk eljutni most sem, attól tartok. Nagyon sok felszínkapargatás, felszínesség, tudatosságra való TÖREKVÉS lesz a jellemző, de valódi változások csak akkor jöhetnek el, ha hajlandóak vagyunk saját titkainkat felszámolni, azokat felfüggeszteni.

Időjárás előrejelzés 2021. március 20 – szeptember 20 közötti időszakra

Rák ascencensnél alapvetően a sok csapadék jellemző Szűz 4-es háznál (aminek ura a Halakban áll) sok széllel együtt jön ez. Már tavasszal is jégesőkre számíthatunk, s ez a nyáron csak tovább fokozódik mennydörgéssel, hirtelen kialakuló zivatarokkal. Az őszbe lépve, szeptembertől a mértéktelenségig fokozódik az eső. Ugyanakkor a Mérleg 0 szeptember 22-én már száraz, napos időt hoz nekünk, a sok csapadék után kifejezetten örömmel fogjuk fogadni a halványuló Nap erejét.
Az egész időszak alatt az átlagnál hűvösebb időre számíthatunk, enyhe, meleg szelekkel váltakozva, nyáron határozottan hőségre, sok tiszta égboltra, ragyogó napsütésre, majd hirtelen támadt viharokra.
A sok eső ellenére a betakarításnál jó évet zárhatunk.

Az alábbi táblázat segít könnyebben átlátni a tendenciákat.

Hogy mikor is menj nyaralni?

Szeptember előtt szinte bármikor elérhet egy vihar, szeptemberben pedig szinte mindig esni fog. Így inkább azt mondom, mindig legyél felkészülve egy esetleges esőre!

Ez a fél év nagyon alkalmas lesz a közlekedési balesetek megélésére a kapkodás, figyelmetlenség, rossz érzelmi állapot miatt. Ezért igyekezz nyugodtan vezetni és figyelni magadra és másokra egyaránt!
Egy balesetet okozni legalább olyan rossz, mint annak elszenvedőjének lenni.

Tehát, jól felkészülten indulj útnak, hibák, váratlan akadályok úgyis mindig közbejöhetnek. Legalább azt, amire előre fel lehet készülni, tudd megoldani könnyedén és okosan.

Az egyéni elemzés lehet alkalmas kiválasztani Neked és családodnak leginkább megfelelő nyaralási időpontot a helyszín ismeretében, illetve ebből azt is megtudhatjuk, mikor tudsz a legbiztonságosabban közlekedni. Itt írhatsz nekem, ha ilyen egyéni elemzést szeretnél.

Szeretettel: Derita mNemos

Ha arról szeretnél olvasni, hogyan készül egy időjárás-előrejelzés asztrológiai alapokon, itt elolvashatod. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük