Amiért igazán káros lehet az abortusz – Igaz történetek

Add tovább!
Igaz történet, egy kényszerbeteg gyógyulása, érdemes elolvasni, nem mindennapi történet, személyesen tapasztaltam meg

KÉNYSZERBETEGSÉG (OCD= OBSZESSZÍV-KOMPULZÍV ZAVAR), ABORTUSZ ÉS a HOLT LÉLEK

Az OCD-nek két fő komponense van. Az egyik a megszállott gondolatok, amelyek magas fokú feszültségérzetet provokálnak. A másik pedig a kényszeresség, a kényszer érzése arra, hogy bizonyos rituálékat, viselkedésformákat, cselekvéseket kell végezni annak érdekében, hogy a feszültség csökkenjen. Miként is függ össze az abortusz és a meghalt lélek ezzel?

Mielőtt elmesélem ezt a nem mindennapi családállítási sikert, amit LUKÁCS TÜNDE végzett, elérhetősége itt, pár hivatkozást is mutatok alább, hogy lássuk a családállítás módszere nem humbug, vizsgálták és most is vizsgálják néhányan tudományosan is.

  • Sas Viktória, Károli Gáspár Református Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, Pszichológiai Intézet
    Az elveszített ikertestvér jelenségének vizsgálata a családállítás módszerén keresztül
    2010 V. évfolyam Témavezető: dr. Mirnics Zsuzsanna egyetemi docens. SZAKDOLGOZAT
  • Zseni Annamária – Varga S. Katalin – Angster Mária – Béleczki Nikolett – Füzér Gábor. Első lépés a családállítás hatásainak nyomában: A családállítás után követéses vizsgálata. Magyar Pszichológiai Szemle. 2011, 66:268-298
  • Prof Bagdy Emőke – Dr Mirnics Zsuzsanna – Dr Nyitrai Erika, Transzperszonális pszichológia és pszichoterápia könyv. A családállítás című fejezet, írta Dr Angster Mária, Kulcslyuk kiadó, 2011

ÉS AKKOR KEZDŐDJÖN A TÖRTÉNET, KIS BEVEZETŐVEL

A tudomány csak azt hiszi el, amit lát, vagy amit műszerrel ki tud mutatni. Pár száz éve még nem tudták kimutatni a rádió, röntgen, kozmikus és egyéb elektromágneses sugárzásokat. Nem is tudtunk róluk, de attól még léteztek, hogy nem láttuk és nem volt kimutatására műszer. Valószínű, hogy sok olyan rejtett rezgés, sugár és energiafajta van, amit nem látunk és műszerünk sincs még rá. És ezért hihetetlennek tűnnek egyes hatások, de tán eljut oda a tudomány, hogy ezek kimutatására is kitalál műszereket. Jelenleg nincs arra műszer, hogy a lélek létét bizonyítsuk, így ez hit kérdése, ami több ezeréves tapasztalat szerint van.

Bizonyos esetekben a lélek a test halála után itt ragad a Földön, és embereket képes megszállni, amit a régi sámánok tudtak. Úgy tűnik, hogy öngyilkosság, ikervesztés, elhunyt közeli rokon, abortusz esetén stb. sokszor itt ragadnak a lelkek, a hirtelen halál miatt, fel se fogják mi történt, és az élőknek sok bajt okozhatnak.

A kényszerbetegséget régóta ismerik már. Ezt általában megszállásnak tulajdonítottak régen, és pl. a Vatikán ezért alkalmaz a mai napig olyanokat, akik sok-sok embert gyógyítottak meg megszállástól. Neves tudósunk Prof Freund Tamás szerint, az agy vált alkalmassá a lélek befogadására. Ebből következik, hogy molekuláris, vagy szupramolakuláris világban az is lehet, hogy több lélek is megszállhat egy agyat. A Scientific Gog Journal tudományos lap, komolyan kutatja kvantumfizikusok és más tudósok által a teremtést.

ÉS AKKOR A SZTORI RÖVIDEN. 14 éves fiúgyermek, akinél hirtelen aktiválódott a kényszerbetegség igen súlyos tünetekkel. A kényszerbetegség főleg fiúknál alakul ki, pubertás korban elsősorban. Jelenleg az országban több tízezer gyerek és felnőtt kényszerbeteg van, persze míg nem akadályozza ez az adott alanyt a munkában, életvitelében, addig elviselhető. 

A kényszerbetegség főleg a kényszeres kézmosásról ismert. Naponta 50x, sokszor 5 percig mos kezet valaki. De millió fajta kényszer létezik. Kikapcsoltam-e az áramot, nem leszek-e beteg a baciktól. Zavarja őket továbbá a szimmetria hiánya, így megszállottan rendezgetik az asztalukat, életterüket, de akár még a távirányítót vagy a törölközőket is. Gyakran érzik úgy, hogy kárt kellene tenniük magukban vagy azokban az emberekben, akik feszültséget keltenek bennük. Állandóan hallani akarják, hogy nincs semmi baj velük, és szeretik őket, hogy jó gyerekek, anyák, apák, férjek, felségek. 

Jelen esetben hirtelen alakult ki a kényszerbetegség (bár kisebb tünetei már pár éve ott voltak) a gyerek hangosan magában beszélt, hagyjál már, menj innen ilyeneket mondott magában folyamatosan. Ismételt szinte minden mozgást többször, hogy eltűnjenek a belső hangok agyából. Sokszor szemeivel úgy nézett a gyerek, mintha nem is ő lenne, hanem valaki más. Őrült helyzeteteket produkált és félt. Őrült helyzet volt a környezetének is.

Az édesanya családi rendszerét felmérve kiderült, hogy a sors úgy hozta, fiatal korában teherbe esett és nem tarthatta meg, így abortusza volt, bár azt a gyereket szerette volna nagyon. Később született egy másik, a szóban forgó gyermeke. Az állításon kiderült, hogy az első abortuszos gyermek lelke itt maradt, és megszállta a megszületett gyermeket. Komoly és nehéz állítás volt, a halott lélek igen nehezen ment el, és hagyta el a megszállt gyermeket. Már 1 nap múlva rohamosan csökkentek a magában beszélések száma a gyermeknél, a kényszerszokások nagy része eltűnt pár nap alatt. Gyakorlatilag eltűnt a súlyos OCD. Most már csak az agyban évek alatt rögzült pár kisebb kényszert kell tudatosan elhagyni. Ez hatalmas eredmény.

Azóta már több történetet is hallottam ismerős szakemberektől, nem tudnak mit kezdeni a súlyos kényszerbetegekkel. Erre mit mondjak? Nem mondtam semmit, mert van, aki a saját szemének se hisz a materialista világban, és azt mondaná, ez csak úgy meggyógyult. Persze ilyen nincs. Ma antidepresszánsokat adnak a súlyos kényszerbeteg gyerekeknek. Természetesen nem minden kényszerbeteg megszállott. Sok esetben egyszerűen öröklik a hajlamot a szülőktől, amit tudományosan is igazolt a családon belüli kényszerbeteg hajlam öröklődése. Ennek tüneteit jól látni általában már a szülőknél is.

Úgy tűnik, hogy sosem értettük, hogy a vallás miért ellenzi az abortuszt. Senki sem mondta el, mit okozhat az érzelmi trauma mellett az abortusz. Hát azt, hogy sok abortált gyerek lelke itt ragad és gátolja az élők életét.

Professzor Bókkon István 

Ez is érdekelhet:

Emberlelkek rovat – professzor Bókkon István írásai, gondolatai, filmajánlója

Mazsolázó – cikkek a tudomány és ezoteria világából


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük