A Csillagjegy és TE – asztrológia egyszerűen

Mit mutat meg a Csillagjegy a BAK, VÍZÖNTŐ és HALAK emberről?

Fotó: dreamstime

Bak csillagjegy
Kardinális jel, föld jelleggel. Ura a Szaturnusz.

A BAK csillagjegy jellegzetességei

Kimért, higgadt figura, szarkasztikus humorral és Jim Carryhez hasonló gumiarccal 🙂 Szereti görbe szemmel látni a világot és kifigurázni azt, ami mélyen nyomasztja őt. Különösen, ha nem tud rajta változtatni. Kiváló képessége van az építkezéshez, a rendszerek és fizikai dolgok felépítéséhez egyaránt. Stratégiákban él és gondolkozik. Ez által kiszámíthatóvá és igazán megbízhatóvá is válik.

Vele életre szóló barátságot érdemes kötni. Megfontolja, hogy mi éri meg neki, de egy igazi barátért mindent megtesz. Képes gyermekkori célokért egy egész életen át küzdeni, és lépésről lépésre felépíteni a vágyott dolgot.

Azt is átlátja, amit más nem. Átlagon felül intelligens. Okos, de nem kapkodja el a dolgokat. Inkább kivárja az eredményeket. Tudja, végül úgyis ő győz, végül úgyis az ő akarata fog érvényesülni.

Fotó: Pinterest

Testalkata
Szálkás, inas, magas ember. Általában pici, szúrós szemmel, a fejünkből kiszed minden információt 🙂 Legalábbis sokszor ezt érezheti, akire ránéz. Gumiarca elfedi érzelmeit, és nem ragadja el könnyen a belső hév.

Életcélja
Megtalálni és felépíteni élete struktúráját, felépíteni egy sikeres, célratörő életet.

Jellegzetesen Bak kinézetű emberek
Nicolas Cage
Tia Carrere

Fotó: dreamstime

Vízöntő
Szilárd jel, levegő jelleggel. Ura a hagyomány szerint a Szaturnusz és az Uránusz.

A Vízöntő Csillagjegy jellegzetességei

Elsősorban a gondolatainak él. Mindig elmélkedik, tervez, kitalál és remek ötletei vannak. Ugyanakkor lényegesen ritkábban jut el a megvalósításig. Ahhoz, hogy ténylegesen meg is valósuljon, amit kitalál, egy kitartó barátra van szüksége. Amúgy is fontosak számára a szellemi társak. Azok lehetnek igazi barátai, akikkel a tervezésben közösen tud szárnyalni, akik képesek követni gondolatmeneteit.

Kicsit elvarázsolt figura lehet, könnyen összekeveri a valóságot az elképzelt világával. Éppen ezért a virtuális világ az ő közege. A legjobb virtuális játékosok közülük kerülnek ki.

Ha napokig nem találod, menj csak, keresd a gépnél és vigyél neki valami ennivalót…;)
Akit nem ragad el a virtuális világ, az imádja a szépségápolást, embereket, arcokat fest, úgy egyéniséget ad másoknak.

Testalkata
Szöszke hajú, jól láthatóan folyton elmélkedő arcot vág, mint, aki nincs ott. A lányok jellegzetessége, hogy kiszedik a szemöldöküket, és szeretik a sminktetoválást. Testalkata nagyon változó, az éppen beakadt életforma függvényében.

Életcélja
A számára fontos ideológiák, elképzelések megfogalmazása és másoknak átadása.

Jellegzetes kinézetű Vízöntő emberek
Justin Timberlake
Shakira

Fotó: dreamstime

Halak
Változó jel, víz jelleggel. Ura a hagyomány szerint a Jupiter és a Neptunusz.

A HALAK csillagjegy jellegzetességei

Ábrándos, nagyon lelkis, másokat mindig önmaga elé helyező, kedves lény. Nem nagyon van ezen a világon, szárnyal érzelmei hullámain. Könnyen befolyásolható, mert nagyon nagy a szeretet-éhsége és megfelelési vágya. Így komolyan el kell beszélgetni vele az élet és a függőségek adta nehézségekről. Önbizalma ritkán van, de kialakítható szeretetteljes, motiváló szülői támogatással. A többi jelnél lényegesen érzékenyebb, könnyebben megsérül lelkileg, így ne legyünk vele durvák, de készítsük fel, edzzük az életre.

Nem a legőszintébb, de a legjószívűbb barát. Kicsit teszetosza és tehetetlen, de mindig meghallgat, és megvigasztal. Tőle mindig számíthatunk néhány szeretetteljes, jó szóra.

Testalkata
Hatalmas, kerek, vízszínű szemek, lapos hal arc, enyhén bojler fej 🙂 A testsúlyával akkor is küzd, ha sovány, mert mindig puha, kicsit szétfolyós az összhatása. Mégis gyönyörű lehet, lásd a Jellegzetes kinézetű Halak embereket.

Életcélja
Szeretetben egyesíteni az Emberiséget. Hát, drukkolok neki!

Jellegzetes kinézetű Halak emberek
Bruce Willis
Rihanna

Sok szeretettel: Derita mNemos

Érdekelhet ez is:

Mit mutat meg Rólad a horoszkóp – Kos, Bika, Ikrek

Mit árul el rólam a horoszkópom? Rák – Oroszlán – Szűz

Lényegretörő asztrológia – Mérleg, Skorpió, Nyilas

Itt bővebb leírást találhatsz az egyes jelek szerelmi életéről, kapcsolati lehetőségeiről:

A BAK kapcsolatai – kivel akar együttműködni?

A Vízöntő párkapcsolatai – ki lehet játszótársa?

A Halak párkapcsolatai – kivel hogy jön ki?

Az talán egyértelmű, hogy minden asztrológiai jelben vannak jó és rossz dolgok. Egyik sem tökéletes, ahogy nincs tökéletes ember sem. Hogy pontosabban milyen jó és rossz tulajdonságok jellemzőek az asztrológiai jelekre, itt meghallgathatod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük