Szex férfiszemmel

A minap egy cikkben belekötöttem két gondolatba azzal kapcsolatban, milyen is a szex férfiszemmel, ezek voltak azok:

“A rendszeres magvesztés következménye a motiválatlanság, enerváltság és visszahúzódás a társas kapcsolatoktól.”

-Én egész egyszerűen soha nem éreztem ilyet. Szerintem ez az állítás simán valótlan.

“A férfi elgyengül és tudat alatt megharagszik a nőre, mert azt érzi, hogy az eggyé válás csak rövid időre hozza abba az egységállapotba, amit keres és a nő pedig azt, hogy a pillanatnyi élvezet után nem épül ki lelki kapcsolat a férfival…”

-Ilyet sem éreztem soha, és a párom sem érezte ezt egyszer sem a közel 12 év alatt szeretkezés után, ezért szerintem ez az állítás is valótlan.

Azt gondolom, hogy egy olyan kapcsolatban, ahol harmónia és szerelem van a felek között, a felsorolt tünetek egész egyszerűen nem léteznek. Akkor létezhetnek, ha a kapcsolat már kihűlt és a szex funkciója mindössze annyi, hogy az Úr gyorsan ürítsen egy patront. Amennyiben viszont ez a helyzet áll fenn, akkor nem az ejakuláció okozza a problémát, hanem a szerelem és a harmónia hiánya.

Viszont többen elmagyarázták a kötözködésemre reagálva, hogy márpedig ezeket az élményeket a legtöbb férfi pontosan így éli meg és attól még, hogy én valami “szuper férfi” vagyok (vagy csak egy kamugép), más normális férfiakra a felsorolt tünetek sajnos igazak….

Kicsit le voltam döbbenve, hogy tényleg én vagyok abnormális ezen a területen, vagy csak egy olyan társasággal kommunikáltam, akikre közösen jellemzőek az említett tünetek.

Ezúton kérdezlek titeket, hogy van-e közöttetek (vagy a hölgy olvasóim párjai között) hozzám hasonló “szuper férfi”, aki ejakuláció után sem lesz:
-Enervált
-Motiválatlan
-Társas kapcsolatoktól visszahúzódó
-A nőtársára haraggal gondoló és a nő élvezetére irigy

És van-e köztetek olyan nő, aki a “szuper férfija” ejakulációja után sem gondolja azt, hogy szétesett a lelki kapcsolat közöttük.

Én úgy olvastam az orvosi könyvekben és a személyes, valamint a minimális “terápiás” tapasztalatom is azt mutatja, hogy ejakuláció (és orgazmus) közben rengeteg oxitocin hormon szabadul fel mind a férfiban, mind a nőben, ami pont a kötődést segít és erősíti. Szex után én azt érzem, hogy szerelemes vagyok a páromba, boldog kielégült megnyugvással bújok hozzá, és semmilyen negatív szájízem nincs közben, csak boldogság van.
Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül a “szuperképességemmel” ! 

Gilján János életmód-, párkapcsolati és szexuál coach

A könyvemet olvastad már? Itt találhatsz róla némi infót.

Ez is érdekelhet:

Önmagunk szeretete és ennek hatása szexualitásunkra

Mit tegyél, ha vágyaidban minden más szerepel, csak a párod nem?

Intim torna a szexuális öröm fokozásáért – nőknek

A Tantra eszenciája – Mi valójában a Tantra és mi nem?

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük