Mi az értelme a szerencsétlenségek sorozatának?

Olyan sokan kerestetek meg magánban a sorozatos szerencsétlenségek megtapasztalása után/közben és kétségbeesve ettől, hogy mivel jelenleg mindenkinek nincs időm válaszolni, itt fogom végrehajtani egyben: Mi az, ami egyből feltűnik mostanában? Az hogy ott érkezik támadás felénk, ahol a legjobban érintettek vagyunk érzelmileg. Ez nem véletlen. A félelmeinkkel való szembesítés időszaka zajlik. Hogy ezt mi vezérli nem tudni, elég annyit tudni, hogy ezek nagy valószínűséggel próbák a visszaszívás előtti tisztulás kihagyhatatlan összetevői.

Mi a visszaszívás:

Ez a multiverzum valaha létrejött, de ebben a formában nem tart örökké, folyamatosan benne rejlően múlik, s elérkezett az ideje hogy idős korára globálisan visszatérjen minden oda, ahonnan valaha kiáradt. Azok, akik a magasabb átlátás birtokában vannak, azok úgy veszik észre nem történik semmi különös és nem mennek sehonnan sehová, mert nem azonosultak egyetlen formai képződménnyel sem, így nem is rázza meg őket, mert eleve a nemkettős formamentes birodalom tapasztalói.

De, akik nem értek el ilyen megvalósítási szintet, azoknak kemény lesz ez az időszak, mert látszólag tömeges forma-elhagyások jönnek létre. Ezt igen nehéz feldolgozni a többségnek. Éppen ezért előtte a durvább félelmek felszámolása zajlik mikroszinten, kinek-kinek a problémái szerint, mégis mindenkinél makrokozmikus tágasságban.

Félelemre nincs ok, hogyha úgy érzed omlik össze világod és a biztonság, amit játékos képzeteddel létrehoztál papírvárként esik szét. Minden úgy történik, ahogy lennie kell. Nyugalom, mindenkinél zajlik, nem egyéni, csak valaki jobban viseli, valaki kevésbé. A lényeg annak megértése, hogy akármit tapasztalsz, nem Téged büntet a sors, mindenkivel zajlik, akár bevallja ezt akár nem.

Harangozó Viktor S ami még nagyon fontos, tengernyi segítő árad ki mostanában így senki sincs egyedül egy röpke pillanatra se. Akik viszont már magasan megvalósították saját természetüket, azoknak nem kell mondanom, hogy a lét önkéntelenül ontja segítő sugarait.
Én jelenleg szintén nyögöm, nem vagyok magasan megvalósított, de a feladatom másokat közben megnyugtatni. Ez egy érdekes helyzet, de teszem dolgom 🙂
 
Dinadee Eddy Vagyunk…… 😉 Létezünk…Átlendítünk..Feloldunk…Feloldódunk….. Töltünk…..Betöltünk….Letöltünk….Feltöltünk….Jövünk-Megyünk… Érzékelünk…Látunk… Hallunk… Engedünk és Elengedünk…..ÉLÜNK….ÉLTETÜNK…EZ A DOLGUNK…..😉
Edward Fekete “Hogy ezt mi vezérli nem tudni,”
A saját tudatod. De hívhatod karmának is, a parák és a vágyak összessége. (igen, a parák is egyfajta vágyak 😀 
A karma implicite kifejeződése a vonzás törvénye. Ezért simán tudatosan lehetsz a szerencséd (szerencsétlenséged) kovácsa.
Csak lazán, ahogy Lao Ce is mondta. Wuweiiii Juuuheeiii 😀
Harangozó Viktor Igazából azért használtam a nem tudom szavakat, mert ha kijelentek valamit amit sejteni vélek, már a saját látásmódom húzom rá az egészre és másoknak már trágya lesz az egész és nem segítő. Mindenki maga sejtse meg mi vezérel mit. Én csak nyugtatok mint egy jó valeriána 🙂

Edward Fekete Most ezzel a posztoddal is csak ráhúztad a magad látásmódját az egészre. 😛
De valóban nagyon nehéz kérdés, hogy egy elképzelt lény vagy egy elképzelhetetlen Én teremti és élvezi a valóságot.
Ha előbbit fogadod el, akkor elszenveded a sorod, ha utóbbit akkor kovácsolod.
Praktikus okokból a tudáshoz érdemesebb tudatosnak lenni. 🙂

Komjáthy Ildikó jó ha tudatosíthatom, ami zajlik. Az éretlenebb részem ettől képes megnyugodni, bízni, majd látni kezd, nem retteg tovább a szerencsétlenségek hatására – valamiféle kozmikus látásmódban, kevésbé húz le sztorikat a mátrixból, inkább elenged és ezzel nyílik az egyetemes felé/ baromi gyorsan jönnek egymás után a nehézségek, nincs idő igaziból átélni, elrendezni magunkban a korábban megélt, begyakorolt rutinok szerint, mert itt a másik/.begyorsult a tapasztalás. sokkal egyszerűbb a flow. hagyni történni és figyelni. sokkal könnyebb elhordani-kihordani 🙂
Iván Imre Minden önmagát írja, nos hát voltaképpen nincs semmi ok a szorongásra, mivel a jelen pillanatban kell, hogy maradj, ebből a szorongás rángatna ki, de mivel ,, minden önmagát írja ,, nincs miért félni a sorsod felől, az életed olyan lesz amilyen, a dolgod megmaradni a jelenben, semmi több …
Eva Anna Hejjas Köszi az írást, és nagyon várom a folytatást, érdeklődéssel olvasom.
Harangozó Viktor A folytatást mi írjuk, egyénileg mindenki 🙂
Bagira M. Anita Íme egy hiteles tanító! Gratulálok és büszke vagyok Rád drága barátom.
Harangozó Viktor Ölellek, a tanítás valahonnan jön, és eljut mindenkihez. Különböző elmecsatornákon keresztül áramlik át, de néha az emberek a csatornákra figyelnek nem az információra.
Bagira M. Anita Momentán az őszinteségedre gondoltam, hogy nem akarod elhitetni, hogy Te már túl vagy mindenen, nem tartasz egy kirakatot magad előtt.
Márkus Barbara YESSSSS!!!! 🙂
Kerényi Dorka Pontosan ezt élem. És tényleg: mindig ott a segítség, ahol kell, azonnal 💖💙💞💙
Szabó V. AlexÍgy azt tanítjuk amit nem tudunk, s előbb utóbb azt tesszük, ami helyénvaló…
Share Button

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.