Divat lett a párkapcsolati lovas coaching

Az elmúlt pár évben a hagyományos coachingjaimat felváltotta a lovas coaching. A párok, házaspárok nagyon hamar felfedezték maguknak ezt a lehetőséget, igaz, 10-ből 9 esetben a feleség dönt amellett, hogy eljöjjenek a lovascoachingra, aztán gyengéd kényszer után, elkíséri őket a párjuk. Legalábbis kezdetben ez így néz ki, aztán ahogy elindul a munka a kapcsolatukon, a problémáikon, a férfiak is rájönnek, hogy ez egy jó alkalom a megújulásra.
Volt olyan pár nálam, akik 1 éve jártak egymással, a kapcsolatukat tesztelték és akarták hosszú távra megalapozni.
Volt olyan pár, akik 20 éve élnek együtt, de például nem mertek egymás szemébe nézni, amikor ezt kértem tőlük a coaching adott fázisában.
Volt, ahol a férj végig flegmatikus volt, aztán 1 hét múlva elkezdte kérdezgetni a feleségét a történtekről és elmondani neki, mire jött rá a coaching során.
Volt válás utáni anya-lánya coaching.
Volt, ahol a férj adta maguknak ajándékba a coachingot.

Ezekben a programokban nyíltan beszélhetnek a párok a problémáikról, érzéseikről, fájdalmaikról, csalódásaikról, terveikről vagy épp azok hiányáról.
A lovas feladatok a szembenézésben, a félelmek kimondásában, a komfortból való kizökkenésben és a továbblépésben segítik a résztvevőket.

A párkapcsolati coaching több lépésből épülhet fel:

• külön időpontban a férj – külön időpontban a feleség, majd együtt mindketten
• egy időben együtt a férj-feleség
• 2-3 házaspár egy időben együtt

A párkapcsolati lovascoaching időtartama: 3-6 alkalom/pár.
Egy – egy alkalom kb. 2-2,5 óra.

A program folyamatosan indul, előzetes időpont egyeztetés után, egyéni időbeosztással.

A programon való részvételhez semmiféle lovas tudás nem szükséges, sőt az sem probléma, ha a résztvevők félnek a lovaktól, hiszen a párok életében számos olyan megoldandó helyzet adódhat, amit nem ismernek, amitől félnek, mégis meg kell oldaniuk. A párkapcsolati lovas coaching ebben tud segíteni.

Jelentkezés:
szemese9@gmail.com

Információk:
www.allatasszisztalttreningkozpont.hu

Ez is érdekelhet:

Szerelem és párkapcsolat rovat

Ha pedig úgy érzed, inkább csak megkérdeznéd véleményünket, 5 tanácsadónk áll gondolataival, tapasztalataival a rendelkezésedre:

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük