Ara Rauch

Sok mindennel foglalkozom, mert szinte minden érdekel, ami a beszéddel, írással vagy önismerettel kapcsolatos. Többek között íróként hallhattál rólam, az Ara Rauch Könyvek szerzőjeként. Gyermekednek és neked a logopédiával, spirituális írásaimmal, meditációkkal, mandalákkal és a Théta-elfogadás-egyensúly módszerrel tudok segíteni a fejlődésetek útján. Hogy pontosan hogyan működik ez, az oldal alján megtalálod.

A logopédia

1981-ben diplomáztam a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola logopédia-oligofrénpedagógia szakán, azóta is logopédusként dolgozom főállásban. Ha logopédiai tanácsadásért fordulsz hozzám, az ingyenes.

A könyvek

2005-ben kezdtem írni, és ekkor szerelmemet, a logopédiát új szerelmek követték: a regény, a novella és a vers. Általuk egy új önkifejezési formát találtam, amivel, úgy érzem, többet és magasabb szinten tudok adni magamból.

Írásaim legnagyobb értékének én az érzések hiteles megfogalmazását tartom.

Öt könyvem jelent meg eddig. Három regény, amelyek együtt egy trilógiát alkotnak (Pecsét a karodon, A pecsét lenyomata, Feloldott pecsét), egy verseskötet (Kibomló titkok) és egy álmoskönyv (Álmaitok üzenete) került kiadásra az írásaimból. A Pecsét-trilógia első kötete ingyenesen is letölthető a honlapomról, erre a hivatkozásra kattintva.

A többi könyvet vagy a Tinta Könyvkiadónál, vagy a honlapomon keresztül tudod megvásárolni.

Hangoskönyvek

Megtalálod a honlapomon vagy a Youtube-on, ingyenesen.  Novellák és regényrészletek kerültek felolvasásra.

Korrektúra

Mindig is fontosnak tartottam a nyelvtanilag helyes és stilisztikailag pontos kifejezést, és meglehetős gyakorlatom is van benne. Ha ebben segítséget kérsz egy írásod publikálása előtt, szólj, és megbeszéljük a továbbiakat.

Meditációk

Láng Szilárddal közösen készített meditációink ingyenesen elérhetők a honlapomon is és a Youtube-on is.

Időnként szervezek csoportos meditációkat is különféle témákban, általában Egerben vagy Budapesten, ezeket mindig megtalálod a honlapom főoldalán vagy a programok között.

Önismeret

Már gyerekként is úgy gondoltam, kell lennie valami nagyobbnak, átfogóbbnak, mint amit nekünk tanítottak a világról, valami rendező elvnek, ami magyarázatot adna a bennem forrongó kérdésekre. A büntető Istent nem találtam igazságosnak, ezért nem is fogadtam el, de a múlt század 60-as, 70-es éveiben, a nagy szocialista agymosás idején nem volt hozzáférésem másfajta információkhoz. Lépésről lépésre kezdett kinyílni a világ, előbb egy-egy apró információmorzsa esett le a tudás asztaláról, majd lassanként megpillantottam az egész óriási terített svédasztalt, és falatozni kezdtem róla. Később pedig, amikor szükségből meg kellett tanulnom sütni-főzni, a saját készítésű ételeimmel már magam terítettem meg az asztalt, hogy mások csemegézhessenek róla.

A Théta-elfogadás-egyensúly módszert

önmagamon kísérleteztem ki, amikor belekerültem egy olyan élethelyzetbe, amikor magamnak kellett kimásznom a magam ásta gödörből. A segítségével én a magam életében igen hatékonyan tudok teremteni, gyógyítani, és az ezzel a módszerrel kezelt, valamint a módszert önállóan alkalmazó emberek is hasonlóról számolnak be visszajelzéseikben. Időről időre tanfolyamot tartok a módszerből, bátor önként vállalkozók számára.

Mire jó a módszer?

Aki nehezen boldogul az életében jelen lévő akadályokkal, betegségekkel (párkapcsolati, családi, munkahelyi, anyagi, lelki, egészségügyi stb. problémák), a saját kezébe szeretné venni a sorsa irányítását, és önállóan szeretné megteremteni mindazt, amit választ az életében – annak ajánlom ezt a hatékonyan működő módszert. Bárki megtanulhatja, aki nyitott, és megszületett benne a szándék önmaga életének kiegyensúlyozására.

Miért théta?

Mert a théta agyhullám állapotában tartózkodunk. Ennek az agyhullámnak a működése elősegíti az azonnali teremtést, ugyanis egy igen magas rezgésű energiateret hoz létre: a feltétel nélküli szeretet energiaterét, miközben rendkívül tiszta tudatosság állapota áll fenn.

Miért elfogadás?

Ha ítélkezés nélkül elfogadjuk a negatív mintát, megértve és tudatosítva a jelenlétének értelmét az életünkben, felszabadulhatunk a negatív, „rossz” érzések fájdalma, szégyene, félelme, a problémák súlya alól. A módszer segítségével képesek leszünk elfogadni az elfogadhatatlannak hitt mintákat is.

Miért egyensúly?

A negatív mintát és pozitív párját egyetlen minőséggé emelve egyensúlyba hozzuk, s így magunkba integrálva teljesebbé válhatunk általa. A belső egyensúly megteremtésének törvényszerű következményeképpen a külvilág is egyensúlyban és harmóniában rendeződik körénk.

Kedvezményes, ingyenes szolgáltatásaimat itt egy ingyenes regisztráció után veheted igénybe. Az oldalon nem adunk el Neked semmit, viszont számos előnyhöz juthatsz általa.

Szeretettel várlak: Ara Rauch

Weboldalam

http://ararauch.hu/

Ez is érdekelhet:

Következetesség – mikor vagy következetes és mikor nem?

Kapcsolat a gyermek betegsége és a szülő között

MIRON holisztikus életmód-program – gyermekfejlesztés epigenetikai alapokon

Fejlesztések kicsiknek

Ara Rauch – logopédia, meditáció (gyermek és felnőtt), nevelési tanácsadás

Gál Rita – humán gyermek-terápia, rajzelemzés, gyermekmeditáció

Fejlesztések nagyoknak és felnőtteknek

professzor Bókkon István – ősök mintáinak tudatosítása, kapcsolatok megértése és harmonizálása, tudományos előadások közérthetően

Szabó Emese – lovas coaching, önismeret, motiváció, lóval asszisztált tréningek

Gilján János – életmód-, párkapcsolati és szexuál coach

Varga Zsolt Myrddin – kapcsolat helyreállítása a természet és ember között

Derita mNemos – asztrológia, motiváció, párkapcsolat és életfeladat


Share Button

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.