Magányosan élve kapcsolatban – társas magány

Te is magányosan érzed magad a kapcsolatodban?

Elgondolkoztál már, miért van ennyi magányos ember? Miért válnak a vidám, egymással felszabadultan játszó gyerekekből magányos, szomorú, elidegenedett felnőtté?

Vajon hol lehet a hiba? Ki tehet erről, és legfőképpen KI OLDHATJA MEG ezt az élethelyzetet?

Ezzel a videóval szeretnénk segíteni Neked. Vajon érdemes egy lélekölő kapcsolatban maradni?

Vajon hol a határ: Mikor érdemes maradni, mikor van még remény a kapcsolat javítására?

Ami biztos: Rajtad kívül senki sem érezheti, és el sem döntheti, mi a jó Neked! Neked kell meghúzni a határt, mit fogadsz még el, mi az, ami még elviselhető, és mi az, ami már nem egyeztethető az érzéseiddel, életfelfogásoddal, céljaiddal.Az Aszroangyal válaszol – SZEXtrológia felsőfokon videó sorozatunkban megválaszoljuk kérdéseidet. Várjuk történetedet! Mondd el, mi bánt, és segítünk kiutat keresni. A történetedről írt leveledet beküldheted nekünk álnéven is, hogy senki se ismerhessen fel! Asztrológiai elemzést viszont csak a pontos és valós születési adataid tudatában tudunk adni. A videókat itt találod meg.

Hatékony terapeutákat: motivációs-, párkapcsolati-, életvezetési trénert is tudunk ajánlani. Ezek listáját itt találhatod.

Ha magányosnak érzed magad, hívhatod telefonos segítőnket, Német Annamáriát a 0620/5568883-os számon. Ha nem veszi fel, akkor dolgozik. Pár óra múlva próbáld újra.

Addig is írhatsz a Meghallgatlak csoportba, vagy az ONE D-R Records csoportba, ahol az Asztroangyal válaszol munkatársai is elérhetőek. 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.