Meg kell tanulnunk megértéssel és lélekkel szeretni

AKI A SZÜLEI ÉRTÉKRENDJE, SÉRÜLT KAPCSOLATI MINTÁIBAN ÉL, ANNAK BÁRMELY KAPCSOLATA SIKERTELENSÉGRE ÍTÉLT, MÍG EZEKET EL NEM HAGYJA, avagy

Tanulj megértéssel és lélekkel szeretni

New Age a női princípiumról szól

A túlzó, vitatkozó, hozzászólásokat törlöm, mert a valóság feltárása sokaknak nem tetszik!!! Ez nem a hazug demokráciáról szól, hanem a titkolt dolgok feltárásáról. Soraim, felismeréseim és tanításaim azoknak szólnak, akik látni akarják, felismerni, ami van, és többet nem hazudnak maguknak, és szándékoznak elérni a szerető lelküket.

Sok poszt arról szól, hogy régen jobban voltak a kapcsolatok, nagyobb volt a hűség, elkötelezettség, szebb volt világ. Ez nem igaz. Aki olvas történelmet/irodalmat, beszélget idős emberekkel, pontosan tudja, hogy a világ más volt, de akkor se volt jobb és szebb, sőt. Elég, ha csak valaki elolvassa, például József Attila gyerekkorát és az akkori társadalmat. A szegény családoknál eladták a lányokat, egy szobában 4-8 gyerek (abból pár mindig meghalt), a párkapcsolati élet, a mai értelemben lehetetlen volt. A válás nem volt divat, nem is lehetett, mert szégyen volt, meg ott volt a sok gyerek, éhenhalás lett volna a vége. A gazdagabb családoknál, meg a hatalmi harc ment, melyik utód örököl majd. Ez az igen polarizált teremtés nagy kihívás a lelkeknek. Valódi szeretet-szerelem alapú kapcsolatok alig voltak és vannak. Odáig el kell jutni, hogy ez megvalósuljon, és tudjunk lélekkel szeretni.

A NewAge korában, minden poszt a szeretetről szól, és látjuk, hogy ezt 99%-ban a hölgyek posztolják ki. És ahogy Popper Péter meséli, mindig arról beszélünk, ahol valami gond van. El kéne ezen gondolkozni. Mindenki azt hiszi (a hölgyek főleg), hogy tudnak szeretni, de hogyan tudna, mikor igen ritka az ilyen szülői minta. A legtöbb házasság menekülésből (a nők menekülnek általában anyjuktól el), anyagiak miatt, megszokásból, becsúszott terhességből, majd a gyerek összetart, majd csak megjavul, és hasonlókból ered.

Napjainkban a válás már nem szégyen, sőt, erény. Az egyetemen, mikor tanítottam a pszichológus hallgatókat, gyakran játszottam azzal, feltettem a kérdést: a szüleid szerették egymást igazán. A válasz 80%-ban a NEM volt. És 70%-ban kiderült, hogy az anya nem szerette igazán a férjét. Ugyanezt tapasztaltam több száz családállás során, ahol kiderült, bevallották a hölgyek, hogy valóban nem igazán szerették a férjüket, vagy éppen az aktuális partnert.

A Föld egy női princípiumi minőségű bolygó (aki ismeri a Lilith történetét, aki megtagadta a Teremtőt és a férfit) megérti nagyjából, mi zajlik itt. A mai tanítások legnagyobb része nem igaz, nem fedi a valóságot. A Földet úgy manipulálják, hogy kettős, fordított álcázás van. Egy férfi a nőtől/anyai minőséghez képest lesz férfi, és nem fordítva, bármilyen furcsa is. Akkor, ha szereti a nő és férfiként néz rá. A férfi princípium nem érzi otthon magát a Földön, ezt csak a női princípium képes megadni neki és persze, akkor vissza is kapja a nő, amire mindig is vágyott. A férfi nem vadász, ez manipulált félrevezetés, mesterséges szerep. Egy férfi addig keres (utál keresni), míg nem talál olyat, aki igazán szereti őt, felvállalja őt, és természetesen nem sérült szexuálisan a nő. Mert a felmérések szerint a nők igen nagy százaléka sérült szexuálisan (ezt továbbadják leány és fiúgyermeküknek), csak nem ismerik fel ezeket magukon.

Jelenleg már nem beszélhetünk férfi meg női megcsalás különbségről, mert a tudományos felmérések igazolták, hogy ezek aránya egyforma lett a modern korban. Továbbá igen elszomorító tényező, hogy kb. minden 10-ik gyermek egy kapcsolatban, házasságban idegen férfitől származik a női félrelépésből, amiről a férfi társ nem tud. Ez DNS vizsgálatokkal kideríthető.

A szingli kor sok veszélyt rejt magában, mert ez lehetővé tette (gazdaságilag és a fejlődéssel), hogy a nő egyedül, sokszor elváltan a gyerekkel éljenek (bár ez nagy teher). Megszokja ezt, és már nem visel el férfit maga körül, csak a saját képére formálná a világot, miközben a kihívások miatt elférfiasodik, keményedik. A gyerek meg viszi tovább a mintát. Szuper, mert már így nem kell megtanulni, alkalmazkodni, szeretni, felvállalni.

Bár nem szeretem a királylányos meséket, mert félre viszi a lányokat, illúziókat kelt, és nem a szeretetet tanítja, azért említek két példát. Ismeritek, a mese, ami arról szól, hogy a királylány megcsókolja a békát, és az herceggé válik. Ez a mese az, ami pont arról szól, hogy a nő, megtanult szeretni, meglátta férfi lelkét. A másik ismert mese is érdekes, hogy a királylány kezét csak a 3 próba kiállásával lehet elnyerni. Ami azt sugallja, harcolni kell a nőért, ez is manipulálás, mert egy harcban csak vesztesek vannak.

Egyszer mindenki megérti majd, hogy az utolsó emberi teremtést a Földön, nem a szeretet, hanem mindig is a női princípium szexusán, szépségen keresztül manipulálták!!! Ezért félnek például az arabok a nőktől, és kényszerítették, hogy lefátyolozva járjanak, elnyomva őket, mert félnek a Pandóra szelencéjétől.

A rossz hír, hogy mennél több kapcsolatban voltál, annál nehezebb kialakítani az újat, mert csökken benned az elköteleződés. Könnyebben lépsz túl rajta, és ez nagy csapda, mert ez nem az erősséged tükrözi, hanem hogy egyre kevésbé vagy alkalmas egy kapcsolatra.

A megoldás:

találd meg a női, szerető lelked, menekülés helyett, ahol csak a nyomasztó magány vár rád (persze megpróbálod lefedni a felszínes, anyagi világgal).

Ha mindig a nő dönt, mint befogadó, akkor érdemes ezen elgondolkozni. Szeretet nélküli szexuális befogadás (ami a pillanatnyi szeretet érzését keltheti), vagy szerető lélekkel befogadás.

A sorok nem vádak, vagy mutogatás, hisz mindenki volt nő és férfi az inkarnációk során, csak ennek elfogadásával érthető meg e kis írás.

Prof. Bókkon István

Ez is érdekelhet:

Önsajnálat – nincs ennél nagyobb ellenséged az életben!

SZER-ETET

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.