Előkészületben

Kutyás – hova lett az életkedvem?

A párkapcsolathoz két ember kell. Ahhoz, hogy egy kapcsolatban jól érezzük magunkat, nemcsak a másiknak kell jól viselkednie, vagy jól teljesítenie. Ennél még fontosabb, hogy mi saját magunk hogyan éljük meg a mindennapjainkat. Mennyire élvezzük munkánkat, életkörülményeinket, vannak-e a párunkon kívül kapcsolataink, barátaink? Mennyire vagyunk képesek valamivel feltölteni magunkat?

Azt hihetnénk, a boldogsághoz, életkedvhez sok tényező együttese szükséges. Pedig, valószínűleg egyetlen dolgon múlik:

A mindennapjainkban elkövetett tetteink mennyire tudnak szinkronban lenni a belső elvárásainkkal? 

Az elvárásainkat pedig mi magunk tudjuk formálni. DE csak egy bizonyos mértékig, illetve tudatos hozzáállással, hosszú évek önnevelése által. Önmagunkkal kapcsolatos elvárásainkat a szüleink, pedagógusaink is formálják, sok-sok évvel az iskolapad elhagyása vagy a szüleink halála után is. Belénk égnek az általuk közvetített értékek. Mindezek ellenére lehetünk boldogok, és napi szinten fokozhatjuk életkedvünket. De nem kizárt, hogy egy-egy életunt időszaknak éppen a belénk rögzül elvárások az okai!

Nézzük, mit mond magáról Kutyás!

A Levél

Kedves SZEXtrológusok!

Életem delén vagyok életkorilag. Úgy gondolom, épp most kellene erejem teljében lenni. DE ehhez képest élni is alig van kedvem. Teljesen aszexuálisnak érzem magam.
Van egy édes párom, akivel imádjuk egymást. A szexuális energiáim valahogy elpárologtak. A kreativitásba és az állandó innovációba menekülök, de ez sem ad olyan örömöt már, mint régen. 45 éves férfiként úgy érzem magam, mint aki minimum 125 éves. Az életkedvem pont ilyen.
Egy házasságom már zátonyra futott. Akkor a kutyára fogtam, hogy nincs házasélet. Most, a kreatívkodás a “kutya”.

Mit gondoltok, mi lehet a probléma?
Hogyan tudnám visszahozni az életenergiáimat? Mi hozhatja vissza az életkedvem?

Köszönöm, hogy foglalkoztok kétségeimmel! 

Kutyás

Asztroangyal válaszol

A válaszainkat egy videóban ITT  fogjuk közzé tenni. Addig is gyere a Párkapcsolati SZEXtrológia csoportbaOtt felteheted a kérdéseidet, amit nyíltan felvállalsz. Ha inkognitóban szeretnél maradni, akkor kérdezz az Asztroangyal oldalon az Üzenet gomb megnyomása után. Tanácsaidat, véleményedet itt a videó alatt közzé teheted! 

Köszönjük szépen hozzászólásodat!

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük