Gilján János párkapcsolati coach – 12 év…

2006 szeptember elsején egy ifjúsági táborban döntöttünk úgy az akkor frissen felszedett fiatal lányka barátnőmmel, hogy kipróbáljuk egymást párkapcsolatban. Mivel ő pont elköltözőben volt otthonról, kézenfekvő volt, hogy költözzön hozzánk, így két héttel később már együtt is laktunk. A kapcsolatunk első éveiben számtalanszor szakítottunk majdnem, félreléptem párszor, elég nagy káoszokat éltünk át a számtalan boldog pillanatunk mellett. Aztán szépen lassan egymáshoz csiszolódtunk, és 2009-ben megkértem a kezét.

Az esküvőnk 2011-ben volt, majd 2014 decemberében döntöttünk úgy, hogy abbahagyjuk a védekezést és belecsapunk a gyerek projektbe. A döntésünket azonnali siker koronázta, így 2015 szeptember 16-án Judit feleségem harminckettedik születésnapján megszületett Marci fiacskánk. Röviddel ezután 2016-ban döntöttem úgy, hogy könyvet írok az eddigi tapasztalatainkról és másoknak is segíteni akarok, hogy boldogabb életet teremthessenek maguknak. Foglalkozom életmód tanácsadással, egyéni boldogságkereséssel, sportokkal, táplálkozással, párkapcsolatokkal, szexel és speciális szexuális területekkel, mint férfi multiorgazmus. Az elmúlt időszakban már számtalan emberrel beszélgettem és segítettem nekik megtalálni a számukra helyes irányt, vagy tippekkel terelgetni őket az általam képviselt területek valamelyikén.

Szeretek emberekkel találkozni, beszélgetni, ezért téged is arra biztatlak, ha beszélgetni szeretnél velem, ne tartsd vissza a késztetésedet. Jelenleg 12 év után elmondhatom magamról, hogy olyan házasságom van, amilyet a legtöbb ember szeretne teremteni magának és azt gondolom, hogy ugyanerre bármelyik pár képes lehet. Szívesen beavatlak téged is abba, hogy mi hogyan csináljuk, amiből te is magadévá tehetsz néhány gondolatot, amit beépíthetsz a saját életedbe.

Én a monogám párkapcsolatokat és a családos életet képviselem. Azt gondolom, hogy megfelelő életmóddal, mozgással, táplálkozással és gondolkodásmóddal a boldogság bárki számára elérhető lehet. Remélem még sokszor 12 évig élvezhetem a csodálatos kis feleségem szerelmét és képviselhetem hitelesen azt, amit ma is képviselek.

Amennyiben többet olvasnál tőlem, átnézheted itt a cikkeimet, valamint elolvashatod a könyvemet is. Erről ezen a linken találsz ajánlót.
Ha pedig személyesen beszélgetnél velem, írj rám nyugodtan.

Gilján János életmód-, párkapcsolati és szexuál coach

Ez is érdekelhet:

Csillagszerelem

Vénusztangó +18

A boldogságba vetett hit jelentősége

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük