DOBD KI A MÚLTAD szeretettel, ÉS INDULJ EL

persze túloz a linken található cikk, csak a múlt dolgait nehezen engeded el
Ja, és ne csak likold, meg elolvasd, hanem értsed és cselekedj

Őrződ még első szerelmed levelét, fényképeket, kis tárgyi emlékeket, telefonszámokat, bármit? Túl sokat gondolsz a múltban valakikre. Kicsit persze túloz a fenti linken lévő cikk. Nem vagy pszichopata, csak a múlt dolgait nehezen engeded el. A személyiségzavar különféle fokozatával a legtöbb ember küzd. A pszichopaták nagyon sérültek, általában extrém nehéz erőszakos gyermekkor és családi drámák miatt lesznek érzelemmentesek, kegyetlenek.

A múltban ragadt érzelmeidnek számos oka lehet. Érzelmi biztonság, legalább kötődök valakihez. Vagy, anyagi biztonság lehetősége adott múltbéli személy kapcsán. Vagy olyan jól megértett, más nem fog már. Vagy bűntudat, rossz vagyok. Vagy, ikervesztés. Vagy igen sokszor inkarnációs emlékek, kötések.

Régóta vallom, hogy szabadulj meg a múlt minden tárgyi emlékétől, fénykép, tárgyak, ruhák. Sőt költözz el, ha teheted, mert ezek tudattalanul aktiválják a múltat benned, és gátolnak. Továbbá, módszerek és tudatosság által, engedd el a múlt gátló érzelmeit és személyeit, mert így egy helyben topogsz. Ne a múltban fetrengj, kifogásokat találva, jaj az apám meg az anyám miatt, meg a gyerek miatt, meg a volt férj, szerető, meg, meg, meg…… miatt. Keressétek a MEGOLDÁSOKAT kifogások helyett, elég volt, hogy kényelmesen ültök, bár félelemben a múltban. Ne a múlt képzelt világában élj, mi lehetett volna ha, hátha, nincs ha, az elmúlt.

Persze türelem szükséges ehhez, és főleg cselekvés, de egyszer már szívj végre szabad levegőt. Ne mások vérét szívjátok, energiáját, gondolatokkal, cselekvésekkel, mert féltek, és észre sem veszitek. Csak magadért vagy felelős. Dobd ki a múltad és indulj el, lehet az elején nehéz lesz, de egy idő után egyre inkább megérzed milyen az új levegő íze.

Professzor Bókkon István 

Ez is érdekelhet:

Emberlelkek rovat – professzor Bókkon István írásai, gondolatai, filmajánlója

Mazsolázó – cikkek a tudomány és ezoteria világából


Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük