Párom a tükröm és a Mars energiái

Spirituális körökben igen gyakori, hogy (elsősorban a hölgyek) szeretnének egy fennkölt, finom lelkű, érzékeny énképet magukénak tudni. Ennek több-kevesebb alapja is van, hiszen a valóban érzékeny emberek hajlamosabbak inkább a spirituális tanok felfogására, a fizikain túli érzékelésre. Ugyanakkor más embercsoportok is anélkül megérezhetik a Mars energiái aktiválódását, hogy azt akarnák.

Akik nemi beállítódásuk miatt törekednek a feminin energiák kimutatására, vagy akik művészi hajlamúak, akik hitük miatt akarnak szelídek lenni, ilyen időszakban még inkább megérezhetik, hogy van férfias oldaluk is. Ha ezt maguktól nem építik, engedik be az életükbe, akkor ezek az energiák ilyenkor szabályosan betörnek az életükbe. Ez bizony komoly kellemetlenségekkel tud járni!

Még, ha nem is zárjuk ki ezeket ez energiákat, akkor is érdemes odafigyelni ehhez hasonló jelekre. Ha elkezdődik egy ilyen sorozat, addig fokozódik, míg nem figyelsz rá eléggé!

Érdemes regisztrálni, mik értek, hogy felfedezhesd, milyen Isten tanításai aktiválódtak az életedben. Ha egy ilyen sorozat elején rájössz, hogy miről is van szó, akkor már képes vagy tudatosan várni Mars jeleit. Ilyenkor jobb neki önként megfelelni.

Mik a Marsi energiák életedben aktiválódásának biztos jelei?

 • több kisebb vagy egy nagy autóbaleseti, tűz eseti hír 1-2 napon belül
 • amikor konkrétan Téged is akadályoz egy baleset valaminek a megvalósításában
 • ha háztartási gép(ek) leégnek, lerobbannak
 • ha gyermekeid kisebb-nagyobb sérülést szenvednek
 • ha valamilyen testrészed begyullad
 • ha szavakkal vagy tettekkel megtámadnak
 • ha bántalmazásról, erőszakról kapsz híreket ismerősök köréből (nem hírekből)
 • ha elhamarkodottnak érzed magad
 • ha villámgyorsan tudsz dolgozni
 • ha egyre feszültebb vagy,
 • ha egyre inkább igényed van valakivel alaposan összeveszni vagy valakit elverni.

Az önként megvalósítás nem azt jelenti, hogy ténylegesen tettleg kell valakit bántanod! Bár ez is előfordulhat.

Ha már előzőleg tisztába kerültél belső erőd nagyságával és fizikai erődben is bízol, akkor könnyebben úrrá lehetsz az ilyen kellemetlen helyzeteken. Ha képes vagy saját indulatodat kezelni (nem elfolytani!), akkor tudod a helyzetet igazán sikeresen feloldani. Akkor vagy sikeres, ha pozíció vesztés nélkül világítod meg az eseményeket úgy, hogy a másik se érezze magát vesztesnek! Tehát nem legyőzni kell őt, hanem úgy megvédeni magad, amitől a másik is felemelkedik 🙂 Na, ez az igazi kommunikációs harcművészet 🙂 A Sikered titkai rovatban lévő cikkek segítenek ennek megvalósításában. Ez is, mint minden más, fejben dől el, a TE hozzáállásod szerint!

Párom a tükröm

A Mars energiái kapcsán a legnyilvánvalóbb, hogy a külvilág egy tükör. Ezen belül is a partnerünk az, aki a legkínzóbban szembesít saját hibáinkkal. Mit is jelent ez?

Ő az, aki elől a legkevesebb dolgot rejthetjük el.

Ő az, aki életünk tanúja. Átéli velünk, és minden esetben reagál változásainkra. 

Ő az, akivel kiegészítjük egymást. A kiegészítés is úgy működik, mintha kettőnk személyisége egyetlen kör lenne. Ha én engedékeny vagyok, ő szigorúbb. Ha szeretnénk a párunk szigorát csökkenteni, legjobb, ha mi magunk válunk szigorúbbá.

Egy erőszakos partnert a leginkább a bennünk lévő agresszió kiengedésével lehet megszelidíteni! Éppen ez az, ami miatt a szelídségre, spirituális magasságok megmutatására törekvő emberek válnak inkább erőszak áldozatává. Aki önmaga megéli saját agresszivitását, annak nem kell, hogy Mars betörjön a mindennapjaiba!

Tehát úgy tükör a párom, hogy amit tudatosan rejtek, vagy nem ismerek fel magamban, azt meglátom és összeütközésbe kerülök vele a párom tulajdonságrendszerében. Vagy, ha nem a pároméban, akkor a külvilág egyéb szereplői által juthatok el a szükséges felismerésekig. A szükséges felismerés pedig az, hogy én is pont olyan vagyok, mint a külvilágom, csak egy másik aspektusból!

Mit is vár el tőlünk Mars energiái aktiválódásának idején?

Konkértan azt, hogy bármilyen szelídnek is akarsz mutatkozni, ismerd el, ha van benned

 • agresszió
 • düh
 • harag
 • elvárás miatti csalódottság okozta negatív érzelmek
 • akár még pusztító, gyilkos ösztön is

Vagyis azt várja el, hogy NE JÁTSZD MEG MAGAD! LÉGY AZ, AKI VAGY! 

Ugyanakkor, ha tisztában vagy önnön indulataiddal, az már egy remek helyzet, de

 • URALD EZEKET AZ INDULATOKAT! Mars célja nem az, hogy bárkit is bánts, de
 • LÉGY KÉPES ALKALMAZNI AZ ÁLTALA KÉPVISEL ERŐKET, HA FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES!
 • Ne hagyd magad, de légy kompromisszumkész!
 • Merj pusztítani, de azonnal kezdd az építkezésre használni az erődet, amint erre lehetőséged nyílik!

Egészen addig, amíg Mars nem vájja beléd dárdáját, tudhatod, jól megfeleltél a vizsgának. De, ha komolyabb sérülés ér, fájdalmas testi-anyagi vagy lelki-érzelmi veszteség ér, akkor csinálhattad volna jobban is!

Ne csüggedj, legközelebb jobban fog menni!

Ha Mars sokszor kínoz, legjobb, ha elmész valamilyen küzdő sportot tanulni. Nem akadály, ha már 80 éves vagy 🙂 Legalább az általában felgyülemlő adrenalint el kell használni, aerob gyakorlatok vagy futás végzésével.
A küzdősportok akkor is segítenek felszabadítani belső erődet, ha soha nem hitted volna, hogy VAN BENNED is agresszivitás! Ha Mars kínoz, éppen ezt az oldaladat akarja megmutatni.

Mars nem egy gonosz bajkeverő. Mars legfőbb célja bebizonyítani számodra, hogy rendkívüli lelki erőkkel vagy megáldva! Addig piszkál, míg el nem hiszed ezt neki!

Kitartást kívánok Neked! Ha úgy érzed, egyedül már nem bírod ezt a terhet, keress meg minket a Facebookon a ONE D-R Records asztrológia és életmód konzultációs csoportban, ahol AsztrOkos tanulócsoportot működtetünk.

Szeretettel: Derita mNemos

Ajánlom figyelmedbe az AsztrOkos videóit és cikkeit a különféle szimbólumok mindennapi megnyilvánulásáról.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük